MSI B550M Pro-VDH vs Gigabyte mATX A520M k V2

AlpksrTr1

Femtopat
Daha fazla  
Aralarında 1500 TL fiyat farkı var. Gigabyte ucuz onu almayı düşünüyorum ama bir sorun çıkar mı neden ucuz olduğunu bilmiyorum. MSI daha kapsamlı bir anakart. 4 RAM slotu BIOS flashback vs. ama bunlara ihtiyacım yok. Yani işlemci olarak R5 5600 takacağım. Ekran kartı RX 6750 XT hangisini almalıyım?

Aralarında 1500 TL fiyat farkı var. Gigabyte ucuz onu almayı düşünüyorum ama bir sorun çıkar mı neden ucuz olduğunu bilmiyorum. MSI daha kapsamlı bir anakart. 4 RAM slotu BIOS flashback vs. ama bunlara ihtiyacım yok. Yani işlemci olarak R5 5600 takacağım. Ekran kartı RX 6750 XT hangisini almalıyım?

Overclock imkanı için b serisi kullanılır ve B550 anakartlar PCI-e 4.0 destekler bence almışken iyisini alın.

Ölü bir sokette çok yatırım yapma, ileride illaki değiştirirsin 2-3 seneye 5600 kalmaz , Gigabyte olanı al.

Bütçe nedir maksimum?

Bütçe 3-3.5 verebilirim ama şimdi Gigabyte da performans sıkıntısı olmuyor ise onu almaktan yanayım şimdi ekran kartında pcl desteği falan kafamı karıştırdı tam performans alabilir miyim?

Çok fazla fark olmaz M.2 SSD'lerde yazma hızı daha fazla oluyor PCI-e 4.0 olunca. Ayrıca ekran kartı az daha performanslı olur tercih size kalmış aşırı kaybınız olmaz.

Bütçe 3-3.5 verebilirim ama şimdi Gigabyte da performans sıkıntısı olmuyor ise onu almaktan yanayım şimdi ekran kartında pcl desteği falan kafamı karıştırdı tam performans alabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı