MSI B550M Pro-VDH vs MAG B550 Tomahawk

B550-A Pro varken Tomahawk para israfı zaten, ses kartı dışında kullanıcının gerçekten işine yarayabileceği ekstra bir şey sunmuyor.

Şöyle bir farka denk geldim de araştırın a Tomahawk Dual phase VRM kullanırken A-PRO doubler kullanıyormuş ve sanırım VRM'ler daha verimsiz oluyormuş o yüzden aldıktan sonra endişelenmiştim de.

Şöyle bir farka denk geldim de araştırın a Tomahawk Dual phase VRM kullanırken A-PRO doubler kullanıyormuş ve sanırım VRM'ler daha verimsiz oluyormuş o yüzden aldıktan sonra endişelenmiştim de.
Fazla bilgi kafa yorar, gerek yok böyle şeyleri bilmeye. Tak-çalıştır, bitti gitti. İyi bir anakarta sahipsin.

@Quistin hatalı bir seçim değil, kullanılabilir. Tabii ki bütçe olsaydı, Tomahawk modeli daha iyi giderdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Quistin hatalı bir seçim değil, kullanılabilir. Tabii ki bütçe olsaydı, Tomahawk modeli daha iyi giderdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçe de vardı aslında ama tek farkı ses kartı ve RGB sandığım için ekstra 400TL vermek istememiştim. Bu da sorun çıkarmıyor ama termalleri falan iyi bayağı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı