- Makaleler
- 1
@BerkayZ87 o kadar çok anakart inceleyip, çok bilgin olduğu verdiğin tavsiye ve yaptığın yorumlardan belli oluyor. Hayırlı geceler.
OC yapacaksa zaten almasın ama konu sahibi belli ki standart kullanıcı, bir şey olmaz yani. He konunun başında zaten ben de belirttim B550 Tomahawk daha iyi olur B550M PRO VDH giriş seviyesi kalır diye.@f0ze 3950X ile hava akışı olmayan bir ortamda 76 derece ise 5900X ile hava akışı olan bir kasanın içinde en en fazla 70 derece olur, bütçeyi zorlayıp tomahawk almasına gerek yok.
OC yapacaksa zaten almasın ama konu sahibi belli ki standart kullanıcı, bir şey olmaz yani. He konunun başında zaten ben de belirttim B550 Tomahawk daha iyi olur B550M Pro VDH giriş seviyesi kalır diye.
Sen bütçen varsa B550 Tomahawk al ya, içine kurt düşmüştür şimdi![]()
@Merthas92 Ryzen 5900X için anakart en azından Tomahawk olmalı, daha altı alınmasını tavsiye etmiyorum.
@Quistin B550-A Pro 5900X ile rahatça kullanılabilir, ha Tomahawk daha mı iyi olurdu? Evet ama bunun için dert yanmaya da gerek yok.
B550 A Pro varken Tomahawk para israfı zaten, ses kartı dışında kullanıcının gerçekten işine yarayabileceği ekstra bir şey sunmuyor.Cevabınız için teşekkür ederim Tomahawk almadığım için o kadar pişman olmuştum ki günlerdir forum forum geziyordum büyük bir hata mı yaptım diye, sizin konunuz da 1 sene eskiydi zaten. Sisteme Arctic Liquid Freezer 360mm sipariş ettim onun VRM fanı da biraz rahatlatır diye umuyorum. O.c yapmıyorum zaten PBO2'yi açık tutuyorum sadece içime su serptiniz sağ olun cevabınız için.
I/O Shield daha mutluB550 A Pro varken Tomahawk para israfı zaten, ses kartı dışında kullanıcının gerçekten işine yarayabileceği ekstra bir şey sunmuyor.
Bunu sadece beko için ekstra bir şey olarak sunuyor.I/O Shield daha mutlu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.