MSI B550M Pro-VDH vs MAG B550 Tomahawk

@f0ze 3950X ile hava akışı olmayan bir ortamda 76 derece ise 5900X ile hava akışı olan bir kasanın içinde en en fazla 70 derece olur, bütçeyi zorlayıp tomahawk almasına gerek yok.
OC yapacaksa zaten almasın ama konu sahibi belli ki standart kullanıcı, bir şey olmaz yani. He konunun başında zaten ben de belirttim B550 Tomahawk daha iyi olur B550M PRO VDH giriş seviyesi kalır diye.

Sen bütçen varsa B550 Tomahawk al ya, içine kurt düşmüştür şimdi :)

OC yapacaksa zaten almasın ama konu sahibi belli ki standart kullanıcı, bir şey olmaz yani. He konunun başında zaten ben de belirttim B550 Tomahawk daha iyi olur B550M Pro VDH giriş seviyesi kalır diye.

Sen bütçen varsa B550 Tomahawk al ya, içine kurt düşmüştür şimdi :)

Dusmedi desem yalan olur :) haklisiniz OC vs yapmayi dusunmuyorum. Ama bu kadar bütçe ayirmisken biraz daha zorlayip almisken iyisini aldim diyecegim gibi duruyor. RAM secimimi ise 16 GB X 2 3200 MHz CL16'dan yana kullandim. Dediginiz uzere RAM'lere OC deniyip 3600MHz yapmaya calisacagim.

@Merthas92 Ryzen 5900X için anakart en azından Tomahawk olmalı, daha altı alınmasını tavsiye etmiyorum.

Tomahawk ile B550 A-PRO arasında 400TL vardı ikisinde de 13 faz VRM olduğunu görüp B550 A-PRO almıştım. Sıcaklık değerleri de iyiydi R9 5900X ile kullanıyorum Tomahawk altı olmasın demişsin hatalı bir seçim mi yaptım acaba?

@Quistin B550-A Pro 5900X ile rahatça kullanılabilir, ha Tomahawk daha mı iyi olurdu? Evet ama bunun için dert yanmaya da gerek yok.

@Quistin B550-A Pro 5900X ile rahatça kullanılabilir, ha Tomahawk daha mı iyi olurdu? Evet ama bunun için dert yanmaya da gerek yok.

Cevabınız için teşekkür ederim Tomahawk almadığım için o kadar pişman olmuştum ki günlerdir forum forum geziyordum büyük bir hata mı yaptım diye, sizin konunuz da 1 sene eskiydi zaten. Sisteme Arctic Liquid Freezer 360mm sipariş ettim onun VRM fanı da biraz rahatlatır diye umuyorum. O.c yapmıyorum zaten PBO2'yi açık tutuyorum sadece içime su serptiniz sağ olun cevabınız için.

Cevabınız için teşekkür ederim Tomahawk almadığım için o kadar pişman olmuştum ki günlerdir forum forum geziyordum büyük bir hata mı yaptım diye, sizin konunuz da 1 sene eskiydi zaten. Sisteme Arctic Liquid Freezer 360mm sipariş ettim onun VRM fanı da biraz rahatlatır diye umuyorum. O.c yapmıyorum zaten PBO2'yi açık tutuyorum sadece içime su serptiniz sağ olun cevabınız için.
B550 A Pro varken Tomahawk para israfı zaten, ses kartı dışında kullanıcının gerçekten işine yarayabileceği ekstra bir şey sunmuyor.

B550 A Pro varken Tomahawk para israfı zaten, ses kartı dışında kullanıcının gerçekten işine yarayabileceği ekstra bir şey sunmuyor.
I/O Shield daha mutlu :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı