Sistemim'de i5 11400F işlemci ve MSI B560 Tomahawk Wi-Fi anakart var. İşlemcinin chipset sürücüsünü anakartın sitesi üzerinden indirmek istedim fakat anakart sitesinde chipset sürücüsünün yayın tarihi 12.01.2022 ve sürüm numarası 10.1.18836.8283 olarak gözüküyor fakat daha güncel bir sürücü çıktığını düşünüyorum. Nereden bulabilirim? Anakartın kendi sitesi üzerinden indirip kursam bir sorun vesaire yaşanır mı? @231981@Recep Baltaş
Temel olarak Intel® Chipset Ürünleri için bu yardımcı program sürümü 10.1.19444.8378 Windows* INF dosyalarını kurulur. Bu dosyaya ihtiyacınız olup olduğunu bulmak için ayrıntılı açıklamaya göz indirin.
Temel olarak Intel® Chipset Ürünleri için bu yardımcı program sürümü 10.1.19444.8378 Windows* INF dosyalarını kurulur. Bu dosyaya ihtiyacınız olup olduğunu bulmak için ayrıntılı açıklamaya göz indirin.
Attığınız web site linkini ben de buldum araştırma yaparken birçok kişiye de sordum fakat herkes sizin anakartınız listede yok anakartın kendi sitesinden indirmeniz daha yararlı olacaktır dedi.