MSI B650 Edge Wi-Fi alınır mı?

• Konuyu başlatan Nawr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.863
En büyük fark B650E ve X670E Çipsetlerde ekran kartı ve SSD tarafında PCle 5.0 desteği var. E olmayan düz versiyonlarında çoğunlukla yok veya markaya bağlı opsiyonel sadece SSD tarafında olabiliyor. Bu platformda uzun yıllar anakart değiştirmeden güncel kalmak istiyorsan B650E veya X670E çipsetli anakart almalısın.

Vatan da şu an 6.8k fakat yumurtaa arkadasımızda X670 gibi anakartlar al dfiyor X670 anakart ise en uygun bu var Gigabyte X670 Gaming X AX DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Edge Wi-Fi daha iyi hocam u anakarttan 6.8K'ya Edge Wi-Fi alabilirsiniz iyidir zaten PCI-E5 daha çıkmadı bile yaygınlaşması uzun süre alacaktır ki PCI-E4'teki SSD hızları gayet yeterli ve PCI-E5 ekran kartını PCI-E4 anakarta taksanız performans kaybıda yaşamayacaksınız o yüzden pek gerek yok şu anlık.

Edge Wi-Fi daha iyi hocam u anakarttan 6.8K'ya Edge Wi-Fi alabilirsiniz iyidir zaten PCI-E5 daha çıkmadı bile yaygınlaşması uzun süre alacaktır ki PCI-E4'teki SSD hızları gayet yeterli ve PCI-E5 ekran kartını PCI-E4 anakarta taksanız performans kaybıda yaşamayacaksınız o yüzden pek gerek yok şu anlık.
hocam bu gaming gecesinde r7 7700 indirime girerse almayı düşünüyorum 4070ti ile darbogaz vs olurmu yoksa r7 7700x mi almalıyım 2-5 fps fark dısında bir fark gözlemleyemedim.
bu anakartıda biraz inceledikten sonra alıcağım ve bir videosunu izledim 1 adet PcıE 5.0 deniliyor bu videdoda:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu Gaming gecesinde R7 7700 indirime girerse almayı düşünüyorum 4070 Ti ile darbogaz vs olur mu yoksa R7 7700X mi almalıyım 2-5 FPS fark dısında bir fark gözlemleyemedim.
Bu anakartıda biraz inceledikten sonra alacağım ve bir videosunu izledim 1 adet PCI-e 5.0 deniliyor bu videdoda:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fark yok hocam aralarında bir de buradan da alabilirsiniz 7700'ü Gaming gecesinde 6K'nın altına düşmez:
1 tane M.2 için PCI-E5 slotu mevcut:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı