MSI B650 Gaming Plus anakartta kırmızı LED yanıyor

ERAYS

Kilopat
Arkadaşlar, ekrana görüntü gelmiyor. BIOS güncelledim ama hala aynı. Yardımcı olabilir misiniz?
İşlemci R5 7600X, MSI B650 Gaming Plus, Corsair Vengeance 6000MHz, CL 30 650W 80 Plus PSU.

Dosya Ekleri

• IMG_20230829_191305.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıya götürdüm denemeden önce orda da onboard dan görüntü vermedi, bios güncelle çalışır dedi yaptım ama hala aynı, işlemci güç girişine aynı kablo üzerinden 8+8 takılı

Ramlerin uyumlu olmama ihtimalı varmı anakart ile

PSU'nun gücünü kesin, sağdaki RAM'i sökün, 5 dakika bekleyip açın.

Maleseef olmadı hocam

Son düzenleme:
CPU ve DRAM'in aynı yanması pek iyi değil, BIOS güncellemeden önce de 2 LED yanıyor muydu?

Hayır hocam, pinlerde bir anormallik mi var? Sağ alttaki pin kırılmış gibi boşluk var orada

Dosya Ekleri

• IMG_20230829_203049.jpg
    411,8 KB · Görüntüleme: 160
Var gibi geldi. O anormal duran noktaya telefonun büyüteç uygulamasıyla bakabilirsiniz belki.

Ne yaptıysam düzelmedi ucu kırılmış sanırım boşluk var orada, daha alalı 1 gün olmadı ne oldu durduk yere anlamadım çok dikkatli montajlamıştım

Soğutucuyu montajlarken işlemci sağa sola kayıyor, o yüzden hasar alıyor.
hocam ramlerin anakartın 3 ve 4. slotuna takınca çalıştı. 1 ve 2. slot çalışmıyor pin yamukluğundan kaynaklanıyor olabilir mi bu durum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…