MSI B650 Gaming Plus vs MSI Pro B650-P

onur can erdem

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selam, sipariş vereceğim de, 7950x3D işlemci ile en iyisi hangisi olur sizce, farkları nelerdir? Wi-Fi vs. önemsiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, naçizane bir tavsiyem var. Sistemi oyun odaklı topluyorsanız 7800x3D tercih edebilirsiniz. İkisi arasındaki fark ile anakartı X670 yaparsınız, RAM falan eklersiniz.

Merhaba, naçizane bir tavsiyem var. Sistemi oyun odaklı topluyorsanız 7800x3D tercih edebilirsiniz. İkisi arasındaki fark ile anakartı X670 yaparsınız, RAM falan eklersiniz.

Evet katılıyorum oyun için alacak iseniz, Dünyanın en iyi FPS veren işlemcisi hiç şüphesiz AMD´nin göz bebeği R7 7800x3D´dir. Oyun için önerim budur.

Herkese teşekkür ederim cevaplar için, B650 tomahawk indirime girdi, iade edip hemen onu aldım, kafamda soru işareti kalmasın diye. İşlemci tavsiyesi için de teşekkürler, 7800x3d ile 7950x3d oyunda aynı sayıda çekirdek çalıştırdığı için yani 7800x3d 8/8 3d, 7950x3d 8/16 3d aynı fps değerlerini veriyor, aynı zamanda mühendislik yazılımları ve render alacağım için (premier pro ve after effects) daha çok çekirdek olmasını istedim. Tekrar teşekkürler yorumlar için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı