MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi - ASRock B650 Pro RS - MSI MAG B650 Tomahawk

kyrooz

Attopat
Daha fazla  
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
ASRock B650 Pro RS
MSI MAG B650 Tomahawk

CPU: 7600X

Sistemi bugün alacağım. Yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz benim için çok önemli, yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Yeni işlemci çıkınca hangisine geçeceksiniz?
R7 9800x3D için B650 Pro RS veya Tomahawk fazlasıyla yeterli. R9 9950x3D için X870 düşünülebilir. En üst segment harici x serisi gereksiz.
Tomahawk ve X670e Pro RS arasında 500TL fark var,kararı size bırakıyorum hocam bekliyorum cevabınızı 😊

Tomahawk ve X670e Pro RS arasında 500TL fark var,kararı size bırakıyorum hocam bekliyorum cevabınızı 😊
Tomahawk ama ben olsam şuna bakardım.

Tomahawk ama ben olsam şuna bakardım.
hangisini tercih ederdiniz hocam

Hocam.
ASUS ROG STRIX 650-A
ASUS ROG STRIX 650E-F
ASRock X670e.
Bunlar arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?

ASUS ROG STRIX B650E-F tercih ederdim. ASUS'un en iyi B650 modellerinden biri.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum, paran olsa bile boşa harcama, ASRock B650 Steel Legend her şeyi destekliyor. Ayrıca BIOS Update'i ile de yeni gelecek olan 9000 serisi işlemceleri kullanabilirsin. 5.0 M.2 ve paylaşımsız 5.0 GFX desteği de var. 7200+ MHz'e kadar RAM desteği var. Yani daha ne istiyorsun?
Kartı incele derim ------> ASRock B650 Steel Legend WiFi

Dostum, paran olsa bile boşa harcama, ASRock B650 Steel Legend her şeyi destekliyor. Ayrıca BIOS Update'i ile de yeni gelecek olan 9000 serisi işlemceleri kullanabilirsin. 5.0 M.2 ve paylaşımsız 5.0 GFX desteği de var. 7200+ MHz'e kadar RAM desteği var. Yani daha ne istiyorsun?
Kartı incele derim ------> ASRock B650 Steel Legend WiFi
Maalesef çoğu yerde stoğu bulunmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı