Tomahawk ve X670e Pro RS arasında 500TL fark var,kararı size bırakıyorum hocam bekliyorum cevabınızıYeni işlemci çıkınca hangisine geçeceksiniz?
R7 9800x3D için B650 Pro RS veya Tomahawk fazlasıyla yeterli. R9 9950x3D için X870 düşünülebilir. En üst segment harici x serisi gereksiz.
Tomahawk ama ben olsam şuna bakardım.Tomahawk ve X670e Pro RS arasında 500TL fark var,kararı size bırakıyorum hocam bekliyorum cevabınızı![]()
Tomahawk ama ben olsam şuna bakardım.
![]()
Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.904,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HocamÜç model arasında kesinlikle MSI MAG B650 Tomahawk öneririm. Yıllarca sorunsuz kullanırsın.
Hocam.
ASUS ROG STRIX 650-A
ASUS ROG STRIX 650E-F
ASRock X670e.
Bunlar arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
Maalesef çoğu yerde stoğu bulunmuyor.Dostum, paran olsa bile boşa harcama, ASRock B650 Steel Legend her şeyi destekliyor. Ayrıca BIOS Update'i ile de yeni gelecek olan 9000 serisi işlemceleri kullanabilirsin. 5.0 M.2 ve paylaşımsız 5.0 GFX desteği de var. 7200+ MHz'e kadar RAM desteği var. Yani daha ne istiyorsun?
Kartı incele derim ------> ASRock B650 Steel Legend WiFi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.