MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi - ASRock B650 Pro RS - MSI MAG B650 Tomahawk

kyrooz

Attopat
Daha fazla  
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
ASRock B650 Pro RS
MSI MAG B650 Tomahawk

CPU: 7600X

Sistemi bugün alacağım. Yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz benim için çok önemli, yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Bu denli yüksek anakartlara ihtiyaç yok, ancak Tomahawk alabilirsin. Aralarında ki en iyisi bu.
Çok haklısınız hocam fakat bu sistemi 7-8 yıl kullanacağım ve 7600X den yeni çıkacak 9000 serilerine geçmeyi düşünüyorum.

Asrock ve MSI 8 k, Tomahawk ise 10k sizce değer mi?

Çok haklısınız hocam fakat bu sistemi 7-8 yıl kullanacağım ve 7600Xden yeni çıkacak 9000 serilerine geçmeyi düşünüyorum.

ASRock ve MSI 8 K, Tomahawk ise 10k sizce değer mi?

Tomahawk 8700TL´ye var. Eğer alacağın yer belliyse ve 2K fark var ise MSI´da alabilirsin Asrock´da fark etmez yani.

Tomahawk 8700TL´ye var. Eğer alacağın yer belliyse ve 2K fark var ise MSI´da alabilirsin Asrock´da fark etmez yani.

Evet,incehesap'tan alacağım tüm sistemi ama 2 bin TL'ye değerse Tomahawk benim için sorun değil.

2K farka değmiyor ancak senin için çok problem değilse, Tomahawk´ın adı yeter be, al gitsin.
AsRock'un B650 serisi birçok anakarta taş çıkartır. Karşılaştırma videosu var YouTube'da.
Cevaplarınız için çok teşekkürler,son bir sorum olacak sadece sizlere.ASROCK x870 Steel Legend'da gözüme çok girdi fiyat olarak diğerlerine göre fazla olabilir fakat sistemi toplamakta ki amacım kesinlikle inanılmaz uzun ömürlü olması,eğer gerek yok diyorsanız Tomahawk veya Pro RS alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı