Elektronik MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi anakart 6.099 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MSI olan daha iyi bir kart.

@mrtconcon

Faz sayısı olarak MSI'da +2 fazla(10+2 faz), ama incelemelerde ASUS daha serin çıkmış hocam ASUS fazları 60A 8+2. bunlar 1 saatlik Cinebench sonrası PCB sıcaklık değerleri düşük olan daha serin daha iyi. Bizim kafalar karıştı ne yapalım? 🙃

1730805923656.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
MSI 15 faz, VRM sıcaklığından sorun yaşayan birini duydunuz mu hiç? 115 derecede stabil çalışan MOSFET gördüm ben sadece ona bakıp anakart alınmaz, 100 üzeri olsa neyse bir şüphe uyandırır, normal kullanımda o MOSFET'ler 70 dereceyi geçmez.

ATX olan 15 faz, mATX olan 13 faz sanırım biz hepsiburadaki mATX olan. Ama sanırım ASUS yerine MSI mantıklı olacak fazdan dolayı doğru anlamış mıyım?

Dediğim gibi çok fark olmaz, ikisi arasında MSI'ı seçerim, şart değilse paylaştığım Gigabyte bayağı iyi bir kart, onu alırım.

Birinde Wi-Fi var öyle bir fark oluyor şimdi.

Wi-Fi ihtiyacı varsa zaten direkt MSI.

İptal ettim MSI aldım.

Wi-Fi ihtiyacı varsa zaten direkt MSI.

Hocam yeniden hortlatıyorum. MSI Pro B650-S Wi-Fi modeli de indirime girmiş taksit olarak bana yarıyor. Amazon'da 6400₺ şu an, MSI Gaming Plus Wi-Fi mı alayım sizce MSI Pro B650-S Wi-Fi mı sizce?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı