Çözüldü MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi güncel BIOS dosyasını görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Frescosangre

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, BIOS güncellemesi yapacağım ancak USB attığım dosyayı BIOS ekranında göremiyorum. Flash'ı 2 türlü biçimlendirdim sonuç aynı. Bundan 6 ay önce güncellemiştim hiçbir sorun olmadan. Yardımlarınızı bekliyorum.

Anakart modeli: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi

Çözüm
Selamlar arkadaşlar, BIOS güncellemesi yapacağım ancak USB attığım dosyayı BIOS ekranında göremiyorum. Flash'ı 2 türlü biçimlendirdim sonuç aynı. Bundan 6 ay önce güncellemiştim hiçbir sorun olmadan. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam bir ihtimal ama farklı USB ile deneme şansınız var mı? Normalde FAT32 bunun standardı ve otomatik olması gerekiyor ama nadiren de olsa bazı USB'lerde bu tip durumlar olabiliyor.

Hocam bir ihtimal ama farklı USB ile deneme şansınız var mı? Normalde FAT32 bunun standardı ve otomatik olması gerekiyor ama nadiren de olsa bazı USB'lerde bu tip durumlar olabiliyor.

Çözüm
MSI Live Update uygulaması ile işletim sistemi üzerinden BIOS' u güncelleyebilirsin.

hocam daha önce yapan var mı sıkıntı olmasın

2 tane denedim farklı bulayım onuda deneyeceğim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı