Beatmark Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 34 10 Mayıs 2019 #1 Overclock yapılabilinen bir anakarta OC yapılamayan bir işlemci sıkıntı yaratır mı? i7 3770 ama K'serisi değil. Sıkıntı olur mu? Farklı MHz'lerde çalısan 2 tane RAM'im var diyelim (1333-1600 MHz). Sistemde dengesizlik yaratır mı? Son sorum ise 4 RAM yuvası var, anakarta overclock yaparken bütün slotlar mı etkileniyor yoksa farklı RAM'lere farklı Overclock'lar yapılabilinir mi?
Overclock yapılabilinen bir anakarta OC yapılamayan bir işlemci sıkıntı yaratır mı? i7 3770 ama K'serisi değil. Sıkıntı olur mu? Farklı MHz'lerde çalısan 2 tane RAM'im var diyelim (1333-1600 MHz). Sistemde dengesizlik yaratır mı? Son sorum ise 4 RAM yuvası var, anakarta overclock yaparken bütün slotlar mı etkileniyor yoksa farklı RAM'lere farklı Overclock'lar yapılabilinir mi?
Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 10 Mayıs 2019 #2 RAM'lar OC yapmaya destekli mi? K serisi olmasa bile OC yapabilirsin.
Beatmark Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 34 10 Mayıs 2019 #3 Elysiony dedi: RAM'lar OC yapmaya destekli mi? K serisi olmasa bile OC yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ram'lerin 1 tanesi OC destekliyor diyeri desteklemiyor O yüzden sordum slotlar ayrı ayrı OC oluyor mu?diye 8gb ddr 3 bu arada RAM'ler.
Elysiony dedi: RAM'lar OC yapmaya destekli mi? K serisi olmasa bile OC yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ram'lerin 1 tanesi OC destekliyor diyeri desteklemiyor O yüzden sordum slotlar ayrı ayrı OC oluyor mu?diye 8gb ddr 3 bu arada RAM'ler.
Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 11 Mayıs 2019 #4 Beatmark dedi: Ram'lerin 1 tanesi OC destekliyor diyeri desteklemiyor O yüzden sordum slotlar ayrı ayrı OC oluyor mu?diye 8gb ddr 3 bu arada RAM'ler. Genişletmek için tıkla... Aynı MHz olmazsa çalışmazlar. Verim alamazsın.
Beatmark dedi: Ram'lerin 1 tanesi OC destekliyor diyeri desteklemiyor O yüzden sordum slotlar ayrı ayrı OC oluyor mu?diye 8gb ddr 3 bu arada RAM'ler. Genişletmek için tıkla... Aynı MHz olmazsa çalışmazlar. Verim alamazsın.