MSI B760M Project Zero vs Nothing Phone 1

• Konuyu başlatan Raxys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 135

Raxys

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yeni anakart alacaktım 2. el. Ancak telefonumun bayağı kötü olduğunu fark ettim, o yüzden size sorayım dedim. Sizce telefon mu almalıyım yoksa anakart mı? Bütçem 6000 TL. 2. el olduğundan ya Nothing Phone 1 ya da kasama uyumlu olduğundan MSI B760M Project Zero alacağım.

Telefon eksilerim:

• Telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor.
  • Bozuk ses, çok az ama bayağı az çıkıyor.
  • Düğmeler bozuk; hem ses açma kapama hem de telefonu açma kapama tuşu içe göçük, zar zor basıyorum.
  • Instagram bile kaldırmıyor, açmıyor, crash veriyor.

Anakart eksilerim:

• Kasamda Type-C var ama anakartta yok.
  • ARGB kontrol edemiyorum.
  • Anakartta tek NVMe slotu var.
  • Back connect var, estetik olarak çok güzel durur kasada.

Bilemedim, sizce hangisini alayım? Telefonum bozuk olduğundan bu aralar yüzüne bile bakmaz oldum, okula bile götürmüyorum. O yüzden bilemedim, sorayım dedim.

Şahsi ve nacizane tavsiyem anakart alman. Şu anki telefonunu bir şekil de 2. elden satıp yenisini alabilirsin. (tabii alıcı bulabilirse.)

Dün telefoncuya gittim hocam o bile almadı 😢
Eğer ki kasan bu attığın anakartı destekliyorsa (Bu anakartın pinler arkasında, ön tarafta değil o yüzden uyumlu kasa lazım) bu kartı al istersen sana kalmış ancak ben bu durumu desteklemiyorum çünkü 6-7K bantların da (belki biraz daha düşük) yine iyi performans sergiliyen ve dediklerinizi barındıran bir çok anakart mevcut. O anakart modellerinden birini seçip geri kalan parayla telefon yenilemeniz daha mantıklı olur.

Eğer ki kasan bu attığın anakartı destekliyorsa (Bu anakartın pinler arkasında, ön tarafta değil o yüzden uyumlu kasa lazım) bu kartı al istersen sana kalmış ancak ben bu durumu desteklemiyorum çünkü 6-7K bantların da (belki biraz daha düşük) yine iyi performans sergiliyen ve dediklerinizi barındıran bir çok anakart mevcut. O anakart modellerinden birini seçip geri kalan parayla telefon yenilemeniz daha mantıklı olur.
Backconnect özelliği yazınızı yeni gördüm pardon*

Satıcıdan Kasayı aldıydım, lazımsa anakartıda var dediydi, bende belki alırım dediğdimde, sanırsam B760M'nin düz modelini 2. ele ucuzdan alıp geçeceğim

Satıcıdan Kasayı aldıydım, lazımsa anakartıda var dediydi, bende belki alırım dediğdimde, sanırsam B760M'nin düz modelini 2. ele ucuzdan alıp geçeceğim
Mantıklı tercih

Telefon tabii ki ana ihtiyaç anakartı sonra alsan da olur ama telefon komple giderse hayatın aksar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı