MSI B850 Gaming Plus alınır mı?

Elevona

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt
Meslek
Öğrenci
Yeni çıktı ve almayi planlıyorum. Sizce MSI başarmış mi?
İşlemci 7500F planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir anakart, her türlü işinizi görür fakat bu kadar parayı anakarta vermeye gerçekten gerek var mı?

Güzel bir anakart, her türlü işinizi görür fakat bu kadar parayı anakarta vermeye gerçekten gerek var mı?

Bilmiyorum anakartlar hakkinda pek bilgim yok o yüzden kaliteli bir şey ariyorum daha ucuza kaliteli bir şey varsa neden olmasın 1 tane SSD slotu ve 2 tane RAM slotu işimi görüyor. Wi-Fi olmasi benim icin önemli.

Kendisinde wifi olması tabi ki güzel olur fakat dediğiniz şekilde çok çok aşağı fiyatlara kartlar var. Onlardan biri alınıp wifi adaptörü de alınabilir bütçe konusunda çok daha mantıklı olur. Ben şahsen 2 slot m2 olan kartları öneririm. Şuan olmayabilir ama ileri tarihlerde depolama yetersiz olursa 2. Ssdyi aldığınızda adaptör almanız gerekir ve bu adaptör genelde ssd nin gerçek hızının yarısını bile kullanamıyor.

Adaptör almayı düşünürseniz çok daha mantıklı. Wifi ille de olsun derseniz
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,483432182.html

Teknik anlamda aşırı detay bilmiyorum. Bilen bir arkadaş teknik olarak da yardımcı olacaktır (güç vb. Konular)

Kendisinde Wi-Fi olması tabii ki güzel olur fakat dediğiniz şekilde çok çok aşağı fiyatlara kartlar var. Onlardan biri alınıp Wi-Fi adaptörü de alınabilir bütçe konusunda çok daha mantıklı olur. Ben şahsen 2 slot M.2 olan kartları öneririm. Şu an olmayabilir ama ileri tarihlerde depolama yetersiz olursa 2. SSD'yi aldığınızda adaptör almanız gerekir ve bu adaptör genelde SSD'nin gerçek hızının yarısını bile kullanamıyor.

Adaptör almayı düşünürseniz çok daha mantıklı. Wi-Fi ille de olsun derseniz.
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,483432182.html

Teknik anlamda aşırı detay bilmiyorum. Bilen bir arkadaş teknik olarak da yardımcı olacaktır (güç vb. konular)

2TB SSD takacağım için sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı