Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Mart 2019 #1 Bu işlem için B2MB yazılımını kullanabilirsiniz: MEGA MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB now mega.nz Yazılımı çalıştırın. EXE BIOS dosyasını seçin. Kısa bir süre sonra BIOS dosyanız hazır olacak.
Bu işlem için B2MB yazılımını kullanabilirsiniz: MEGA MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB now mega.nz Yazılımı çalıştırın. EXE BIOS dosyasını seçin. Kısa bir süre sonra BIOS dosyanız hazır olacak.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2019 #2 Hangi dil ile oluşturulmuş bu exe?
bayram3536 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #3 BIOS Update dosyam var. B2MB.exe bu programı arıyorum. Bana ulaştırabilecek var mı?
H hakancinaroglu Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #4 bayram3536 dedi: BIOS Update dosyam var. B2MB.exe bu programı arıyorum. Bana ulaştırabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... ben buldum b2mb yi fakat biosu convert yapıp usb ye atıyorum fakan m-flash ta biosu görmüyo sen çözdünmü
bayram3536 dedi: BIOS Update dosyam var. B2MB.exe bu programı arıyorum. Bana ulaştırabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... ben buldum b2mb yi fakat biosu convert yapıp usb ye atıyorum fakan m-flash ta biosu görmüyo sen çözdünmü
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2023 #5 Recep Baltaş dedi: Bu işlem için B2MB yazılımını kullanabilirsiniz: MEGA MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB now mega.nz Yazılımı çalıştırın. EXE BIOS dosyasını seçin. Kısa bir süre sonra BIOS dosyanız hazır olacak. Eki Görüntüle 379417 Genişletmek için tıkla... Hocam dosya direkt BIOS üzerine mi kayıt ediliyor yoksa kaydetme yeri mi var? Bir arkadaş için yapmam lazım da BIOS gitmesin diye soruyorum benim.
Recep Baltaş dedi: Bu işlem için B2MB yazılımını kullanabilirsiniz: MEGA MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB now mega.nz Yazılımı çalıştırın. EXE BIOS dosyasını seçin. Kısa bir süre sonra BIOS dosyanız hazır olacak. Eki Görüntüle 379417 Genişletmek için tıkla... Hocam dosya direkt BIOS üzerine mi kayıt ediliyor yoksa kaydetme yeri mi var? Bir arkadaş için yapmam lazım da BIOS gitmesin diye soruyorum benim.