MSI BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

mustafas9lun

Picopat
Daha fazla  
Hazır sistem aldım ve MSI Pro B650M-B AMD B650 soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 anakart modelini seçtim. BIOS Update ve Windows kurulumunu kendim yapacağım video aracılığıyla. Güncel bir video bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Bilen varsa özet geçebilir mi nasıl yapacağıma dair?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem aldım ve MSI Pro B650M-B AMD B650 soket AM5 DDR5 6800MHz (OC) M.2 anakart modelini seçtim. BIOS Update ve Windows kurulumunu kendim yapacağım video aracılığıyla. Güncel bir video bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Bilen varsa özet geçebilir mi nasıl yapacağıma dair?
8 Yıl olmuş bu video hazırlanalı, vay be.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herhangi bir USB'e yazdırabilirim değil mi? Elimde 16 GB'lık var bir tane.
Boyutu önemli değil, BIOS'lar küçüktür. 32MB'ye bile yazdırırsın.

Tamamdır. Bir sorum daha olacak. Aynı zamanda Windows'u da kuracağım. Windows ile BIOS'u aynı USB'e yazdırabilir miyim? Benim bildiğim Windows'u USB'e yazdırınca içindeki bütün veriler siliniyor.
Once Windowsu yazdırıp sonra BIOS'u koyabilirsin.

Peki, BIOS ekranından M-Flash'a bastığımızda takmış olduğumuz USB'i seçiyoruz. USB'nin içinde hem Windows hem BIOS uygulaması olacağı için sıkıntı olur mu?
Hayır o yüzden koyabilirsin, ayrıca BIOS yazılımı Windows gibi sistemlerde çalışması için yapılmadı.

Zaten merak etme daha yap sen, sistem senin keyfi olarak bir dosya seçmene izin vermez, BIOS sistemde elektirikten sonra çalışan en büyük alt yapı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı