R roizzmonst Decapat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #1 Laptop da BIOS'a girdim ve çıkış yapma seçeneğine bastığımda tekrardan aynı BIOS ekranına atıyor, yardım edin.
Laptop da BIOS'a girdim ve çıkış yapma seçeneğine bastığımda tekrardan aynı BIOS ekranına atıyor, yardım edin.
8 865916 Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 129 23 Aralık 2024 #2 Herhangi fazladan klavye kamera mouse varsa cikar kapat ac dene Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.330 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #3 roizzmonst dedi: Laptop da BIOS'a girdim ve çıkış yapma seçeneğine bastığımda tekrardan aynı BIOS ekranına atıyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... F10 tuşu ile çıkmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
roizzmonst dedi: Laptop da BIOS'a girdim ve çıkış yapma seçeneğine bastığımda tekrardan aynı BIOS ekranına atıyor, yardım edin. Genişletmek için tıkla... F10 tuşu ile çıkmayı denedin mi?
KS KS R roizzmonst Decapat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #4 Einstein dedi: F10 tuşu ile çıkmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet açılıp kapandıktan sonra tekrar bios a atıyor Artı 0 Eksi
Einstein dedi: F10 tuşu ile çıkmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet açılıp kapandıktan sonra tekrar bios a atıyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.330 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #5 roizzmonst dedi: Evet açılıp kapandıktan sonra tekrar BIOS'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Laptopu yeni mi aldınız? Artı 0 Eksi
roizzmonst dedi: Evet açılıp kapandıktan sonra tekrar BIOS'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Laptopu yeni mi aldınız?
KS KS R roizzmonst Decapat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #6 Einstein dedi: Laptopu yeni mi aldınız? Genişletmek için tıkla... 1-2 hafta oluyor kurulumunu yapmıştım. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Laptopu yeni mi aldınız? Genişletmek için tıkla... 1-2 hafta oluyor kurulumunu yapmıştım.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.330 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #7 roizzmonst dedi: 1-2 hafta oluyor kurulumunu yapmıştım. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını atar mısın? Artı 0 Eksi
roizzmonst dedi: 1-2 hafta oluyor kurulumunu yapmıştım. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını atar mısın?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.989 Makaleler 60 Çözümler 840 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #8 BIOS'ta boot kısmını bu ve ilk sıraya Windows boot manager al ve gelişmeleri bildir. Artı 0 Eksi
KS KS R roizzmonst Decapat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 76 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #9 claus dedi: BIOS'ta boot kısmını bu ve ilk sıraya Windows Boot Manager al ve gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Zaten format atacaktım format attım teşekkürler. Artı 0 Eksi
claus dedi: BIOS'ta boot kısmını bu ve ilk sıraya Windows Boot Manager al ve gelişmeleri bildir. Genişletmek için tıkla... Zaten format atacaktım format attım teşekkürler.