MSI Bravo 15 B5DD-022XTR vs. Acer Nitro 5 i5 10300H

ömerfkorkmaz

Femtopat
Daha fazla  

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. MSI TN ekran Acer ise IPS monitör, sizce? TN ekran.
Bence msi film izlemeceyeceksen sürekli pek bi fark olmaz tn panel daha karanlık oluyor parlaklık konusunda bi tık o. Msi modelinin soğutması aşırı iyi tercihen ben ekran yerine soğutması ve kasası iyi modeli tercih ettim sipariş verdim 1 saat önce

Bence MSI film izlemeceyeceksen sürekli pek bir fark olmaz TN panel daha karanlık oluyor parlaklık konusunda bir tık o. MSI modelinin soğutması aşırı iyi tercihen ben ekran yerine soğutması ve kasası iyi modeli tercih ettim sipariş verdim 1 saat önce.

Yok film izliyorum ama genel performans bakıyorum sadece TN uzermi beni.

Yok film izliyorum ama genel performans bakıyorum sadece TN uzermi beni.
Tn üzmez hocam msinin hem ekran kartı hem işlemcisi daha iyi. Oyunlarda pek dazla fark görmezsin ama film vs izlerken biraz belli olabiliyor. Taaaki bu döneme kadar ips ekran kullanmadıysan hiç farketmezsin bile.
Kaçırma bu fiyata msi’ı.

Dosya Ekleri

• A360DA7C-CBD3-4215-9DB2-B4209F8641FF.png
    A360DA7C-CBD3-4215-9DB2-B4209F8641FF.png
    121,5 KB · Görüntüleme: 45
TN üzmez hocam MSI'nin hem ekran kartı hem işlemcisi daha iyi. Oyunlarda pek dazla fark görmezsin ama film vs izlerken biraz belli olabiliyor. Taaaki bu döneme kadar IPS ekran kullanmadıysan hiç fark etmezsin bile.
Kaçırma bu fiyata MSI'ı.

Yok hiç IPS kullanmadım teşekkür ederim yardımlarınız için aliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı