Docthirst
Megapat
Daha fazla
Bravo öneririm, GF serisi cihazlar çok kaliteli değil, ayrıca performansları yakın sayılır.
Hocam o konu hakkında bir fikrim yok, RAM'i kendinizin takmanızı tavsiye ederim, zor bir prosedür değil.Teşekkürler hocam. 8 GB RAM yükseltmesi de yapmak istiyorum MSI ortalama ne kadar ücret alır sizce?
Hocam takarım da şimdi garanti falan gider bir şeyi yanlış yaparım tırsıyorum birazcık açıkçası.Hocam o konu hakkında bir fikrim yok, RAM'i kendinizin takmanızı tavsiye ederim, zor bir prosedür değil.
MSI'da garanti bozulmuyor diye biliyorum, müşteri temsilcisinden bilgi almanız daha iyi olur.Hocam takarım da şimdi garanti falan gider bir şeyi yanlış yaparım tırsıyorum birazcık açıkçası.
Hocam 9500e önereceğiniz başka bir laptop var mıdır ?HP Victus Amd Ryzen 5 5600h 16 Gb 512gb Ssd Rtx 3050 16.1 Fhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar 4h0l3ea Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu almayı düşünüyordum görünüşü vs hoş ama wifi kartı falan sıkıntılıymış sanırsam bilemedim.MSI'da garanti bozulmuyor diye biliyorum, müşteri temsilcisinden bilgi almanız daha iyi olur.
Bazı yerlerde ısınma sorunu olduğu söyleniyordu, onun dışında kötü değil.Hocam 9500e önereceğiniz başka bir laptop var mıdır ?HP Victus Amd Ryzen 5 5600h 16 Gb 512gb Ssd Rtx 3050 16.1 Fhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar 4h0l3ea Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu almayı düşünüyordum görünüşü vs hoş ama wifi kartı falan sıkıntılıymış sanırsam bilemedim.
Hocam aşırı oyun odaklı kullanmayacağım ya.TUF serisi biraz kaba ve ağır gibi geldi banaBazı yerlerde ısınma sorunu olduğu söyleniyordu, onun dışında kötü değil.
Eğer bütçeyi biraz aşabilirseniz aynısının 3050ti modeli mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.