Karışma demek gibi bir yetkim yok, önerin kötüydü onu söyledim.Tamam hocam karışmıyorum daha laptop bölümüne siz daha iyi yönlendiriyorsunuz zaten.
Karışma demek gibi bir yetkim yok, önerin kötüydü onu söyledim.Tamam hocam karışmıyorum daha laptop bölümüne siz daha iyi yönlendiriyorsunuz zaten.
Karışma demek gibi bir yetkim yok, önerin kötüydü onu söyledim.
Bütçem yetmiyor
Hocam mux nedirAttığın cihaz da MUX yok ve panel olarak daha kötü MSI modelinden.
Bütçem yetmiyor
Hocam mux nedir
Attığınız MSI![]()
Laptoplarda MUX Nedir, Performansa Etkisi Var mı?
Çoğu dizüstü bilgisayarda artık iki adet grafik işlemci yer alıyor: Dahili ve harici GPU. Dahili GPU, işlemcinin içerisinde bulunuyor, pil seviyesiniwww.technopat.net
TeşekkürlerAttığınız MSI iyi.![]()
Laptoplarda MUX Nedir, Performansa Etkisi Var mı?
Çoğu dizüstü bilgisayarda artık iki adet grafik işlemci yer alıyor: Dahili ve harici GPU. Dahili GPU, işlemcinin içerisinde bulunuyor, pil seviyesiniwww.technopat.net
Watt iyi, MUX da var. İyi cihaz.Hocam benim başlığımada 105W yazmıştınız ama ben emin olmak için yine de araştırayım dedim yine sizle karşılaştımnasıl buluyorusunuz watt değerlerini? Ben epeyden bakıyordum ama bu modelin epeyde sayfası yoktu maalesef.
Watt iyi, MUX da var. İyi cihaz.
Sorarak öğrendim.Bence de hocam. Buna karar vermeye daha yakınım. Ama cidden merak ettim ekran kartı watt değerini nereden öğrendiniz. Ben bir kaynak bulamadım. Bazen bazı laptoplarınkini bulamıyorum ama başkası bulmuş oluyor. Öğrenmek ve bir dahakine kendim bulmak için soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.