MSI Bravo 15 C7VE-251XTR vs Abra A5 V20.4.4

@Artoria Pendragon hocam siz ne diyorsunuz bu yoruma? Kendiniz de gördünüz Monster cihazın oyun içi performansını.

Abra modeller sorunlu diyerek yanlış bilgi veren arkadaşı dinlemek isterseniz attığı 60W limitli cihazı alın.

Kasaları sorunlu dediğimde dandik menteşelerini kastettim. Monster şu an kendi fiyat bandında işlemci ve ekran kartından en fazla performansı veren markalardan biri haklısınız, ama insanlar o kadar para verdikten sonra uzun süreli kullanımı maximum performansa tercih ediyorlar. Çevremde ne kadar insan varsa ya RAM'i yandı ya oyun içinde cızırtılı uzun droplar yedi, klavyesi PBT olmadığı için tuşları silindi. Kendim 1 sene önce satın aldım 5 tane nurtopu gibi ölü piksel çıktı. Kısacası 24-25 bandında olsaydı önerilebilirdi fakat 26k ya Acer varken asla tercih edilmez. 32K ya R5 7535, 33K ya R7 7840'lı 4060 ekran kartlı Victus'lar varken de tercih edilmez. Limit yazmışsınız oraya da Intel işlemcili değil attığım model. Max performansı alayım yeter 2-3 sene kullanacağım diyorsanız da kendi tercihiniz.

AMD işlemcili cihazlarında bile limit var HP cihazların, uzun süreli kullanımda bakımı kendiniz yaparsanız uzun süre götürür. Abra cihazım 7 yıldır sorunsuz çalışıyor, Tulpar cihazım 3 yıllık 140W 90 derece oluyor incecik kasasına rağmen. Herhangi bir sorun yaşamadım ben, RAM yandı ne demek dostum? Eski Clevo kasa Abra'ların anakart ve kalitesiz soğutmasını herkes biliyor yeni seri öyle değil.

AMD işlemcili cihazlarında bile limit var HP cihazların, uzun süreli kullanımda bakımı kendiniz yaparsanız uzun süre götürür. Abra cihazım 7 yıldır sorunsuz çalışıyor, Tulpar cihazım 3 yıllık 140W 90 derece oluyor incecik kasasına rağmen. Herhangi bir sorun yaşamadım ben, RAM yandı ne demek dostum? Eski Clevo kasa Abra'ların anakart ve kalitesiz soğutmasını herkes biliyor yeni seri öyle değil.
Servis RAM değiştirdi mavi ekran hatasından dolayı, kullanıcı hatası olmadığından dolayı da ücret talep etmediler. Soğutma olarak bir şey demedim zaten, menteşe kırılma olayı çok yaşanıyor Abralarda. Kısacası 29k'ya tercih edilecek bir model olduğunu düşünmüyorum. Sizin yorumunuz farklı benimki farklı.

Dediğim gibi menteşe sorunu eski kasalarda mevcuttu, benim cihazımda garanti bitmesine rağmen ücretsiz onarım yaptılar menteşe problemi ile ilgili.

Peki bu nasıl
140W mış RTX 4050'si. Bir de DDR5

Aynı model hocam, o da 140W. Yukarıdaki arkadaşın attığı Acer'in RAM'i yükseltilmiş hali ve FreeDOS. 26k olanda Windows 11 kurulu geliyor. 600-700 liraya RAM eklemesi yapabilirken 4 bin fazla vermek ve üstüne Windows'u bırakıp FreeDOS almak çok mantıksız. Hadi yine FreeDOS sisteme uygun fiyata Windows yüklersiniz de RAM için bu kadar para vermeyin hocam.

Aynı model hocam, o da 140W. Yukarıdaki arkadaşın attığı Acer'in RAM'i yükseltilmiş hali ve FreeDOS. 26k olanda Windows 11 kurulu geliyor. 600-700 liraya RAM eklemesi yapabilirken 4 bin fazla vermek ve üstüne Windows'u bırakıp FreeDOS almak çok mantıksız. Hadi yine FreeDOS sistemi uygun fiyata Windows yüklersiniz de RAM için bu kadar para vermeyin hocam.
Ram eklemesi bu kadar uyguna yapılabiliyor mu gerçekten ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı