MSI Bravo 15 C7VE için Windows 10 mu kurulmalı 11 mi?

Shiota

Hectopat
Daha fazla  
FreeDOS MSI Bravo 15 C7VE-062xtr aldım.

Kurulumunu Windows 10 mu Windows 11 mi yapmalıyım karar veremedim. Birçok kişi Windows 11'de performans düşüklüğü oluyor dedi. Bilgisayarlar hakkında çok bilgim yok, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Şık gözükmesi çok önemli değil, Red Dead Redemption 2 gibi oyunlar oynayacağım. Onun haricinde mühendislik bölümümde kullanacağım.

Tereddüt etmene gerek yok. W11 den nefret eden biri olarak söylüyorum. W11 kurmalısın değil kurmak zorundasın.

W11 Pro değil W11 Home kurmanı tavsiye ederim.

Pro yerine Home önermenizin sebebi nedir hocam?
*** Pro'da daha çok özellik var. Peki hangisini kullanacağız? - Hiçbirini.
Hiçbirini kullanmayacağız ama bunlar yinede çalışacak, otomatik olarak çalışıyorlar. Yani kaynak harcıyorlar.
*** Home versiyonu daha stabildir çünkü muhtemelen tüm windows sürümleri içerisinde home versiyonun kullanma oranı %80 in üzerindedir. Oranı araştırmadan salladım ama muhtemelen doğrudur.
*** Ek özellikler bazan başa bela bile olabilir. Mesela ben fazla güvenlik istemiyorum. Sisteme müdahale edebilmek istiyorum.
vsvsvsv

Tüm bunlara rağmen Pro versiyonda ihtiyacımız olan bir özellik yok ise neden pro kuralım ki?
Pro versiyon işyerlerinde ağda birbirine bağlı bilgisyarlar ve bu ağ vasıtası ile diğer bilgisayarlar üzerinde kontrol sahibi olan bir yönetici olduğu zaman gerekir.

Son düzenleme:
*** Pro'da daha çok özellik var. Peki hangisini kullanacağız? - Hiçbirini.
Hiçbirini kullanmayacağız ama bunlar yinede çalışacak, otomatik olarak çalışıyorlar. Yani kaynak harcıyorlar.
*** Home versiyonu daha stabildir çünkü muhtemelen tüm windows sürümleri içerisinde home versiyonun kullanma oranı %80 in üzerindedir. Araştırmadan salladım ama muhtemelen doğrudur.
*** Ek özellikler bazan başa bela bile olabilir. Mesela ben fazla güvenlik istemiyorum. Sisteme müdahale edebilmek istiyorum.
vsvsvsv

Tüm bunlara rağmen Pro versiyonda ihtiyacımız olan bir özellik yok ise neden pro kuralım ki?
Pro versiyon işyerlerinde ağda birbirine bağlı bilgisyarlar ve bu ağ vasıtası ile diğer bilgisayarlar üzerinde kontrol sahibi olan bir yönetici olduğu zaman gerekir.
Teşekkürler hocam detaylı yorumunuz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı