Throttlestop uygulamasını kastediyorsun galiba. Onu denedim ama desteklenmiyor dedi alternatifi olan bir uygulama var mı? Ryzen master desteklemiyor.
Throttlestop uygulamasını kastediyorsun galiba. Onu denedim ama desteklenmiyor dedi alternatifi olan bir uygulama var mı? Ryzen master desteklemiyor.
Bu sorunu nasıl çözdünüz?
Bana daha çok yazılımsal bir problem gibi geldi, 2 gün önce mx6 termal macun ile yeniledim biraz faydası oldu o günden beri bir daha yapmadı fakat aynı gün nvidia app indirip güncel driver da kurdum game ready sürücüsünü yani. Hangisinin etkisi var bilmiyorumGaranti çözüm ısınmasını engellemek amacıyla termal macunu termal ped ile değiştirmek oldu. Ama şu anda termal macun ya da ped değişecek durumum ya da bilgisayarı sökmek konusunda bilgin yoksa.
Universal X86 Tuning Utility yazılımı ile kendin sınır koyabiliyorsun.
Yazılımdan sınır koyuyorsun ve belirlediğin sıcaklığı geçtiği anda işlemciyi sınırlandırıp sıcaklığı düşürüyor. Yukarıdaki videodan izleyerek yapabilirsin.
Bana daha çok yazılımsal bir problem gibi geldi, 2 gün önce MX6 termal macun ile yeniledim biraz faydası oldu o günden beri bir daha yapmadı fakat aynı gün NVIDIA App indirip güncel driver da kurdum Game Ready sürücüsünü yani. Hangisinin etkisi var bilmiyorum88C'yi geçmiyor CPU şu anda. Hangi Pad'i kullandığını hatırlıyor musun bende alayım tekrar yaparsa diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.