Blacktype Femtopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #21 eğer alırsam direk ram takıcam zaten birde nerden aldınız acaba Son düzenleme: 13 Haziran 2021
Arda Demirkıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 665 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #22 Blacktype dedi: Eğer alırsam direk RAM takacağım zaten. Bir de nereden aldınız acaba. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldım.
Blacktype dedi: Eğer alırsam direk RAM takacağım zaten. Bir de nereden aldınız acaba. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan aldım.
ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 681 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Haziran 2021 #23 Bende var bu laptop klavyenin üst kısmı ısınıyor buna normal dediler. Arda Demirkıran dedi: Hepsiburada'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Sizde yok mu klavyenin üst kısmında ısınma?
Bende var bu laptop klavyenin üst kısmı ısınıyor buna normal dediler. Arda Demirkıran dedi: Hepsiburada'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Sizde yok mu klavyenin üst kısmında ısınma?
Arda Demirkıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 665 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #24 ikaross dedi: Bende var bu laptop klavyenin üst kısmı ısınıyor buna normal dediler. Sizde yok mu klavyenin üst kısmında ısınma? Genişletmek için tıkla... Harici klavye kullanıyorum beni çok etkilemiyor ama evet biraz ısınıyor olabilir.
ikaross dedi: Bende var bu laptop klavyenin üst kısmı ısınıyor buna normal dediler. Sizde yok mu klavyenin üst kısmında ısınma? Genişletmek için tıkla... Harici klavye kullanıyorum beni çok etkilemiyor ama evet biraz ısınıyor olabilir.
ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 681 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Haziran 2021 #25 Arda Demirkıran dedi: Harici klavye kullanıyorum beni çok etkilemiyor ama evet biraz ısınıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende mi sorun var merak ettim.
Arda Demirkıran dedi: Harici klavye kullanıyorum beni çok etkilemiyor ama evet biraz ısınıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende mi sorun var merak ettim.
L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #26 Arda Demirkıran dedi: Harici klavye kullanıyorum beni çok etkilemiyor ama evet biraz ısınıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Paneli nasil tatmin edici mi? Mavi ekran hatalari falan aliyor musun? Oyunlarda istikrarli mi calisiyor?
Arda Demirkıran dedi: Harici klavye kullanıyorum beni çok etkilemiyor ama evet biraz ısınıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Paneli nasil tatmin edici mi? Mavi ekran hatalari falan aliyor musun? Oyunlarda istikrarli mi calisiyor?
ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 681 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Haziran 2021 #27 LifeIsLife dedi: Paneli nasıl tatmin edici mi? Mavi ekran hatalari falan aliyor musun? Oyunlarda istikrarli mi calisiyor? Genişletmek için tıkla... Oyun performanslarında hiçbir sorunu yok.
LifeIsLife dedi: Paneli nasıl tatmin edici mi? Mavi ekran hatalari falan aliyor musun? Oyunlarda istikrarli mi calisiyor? Genişletmek için tıkla... Oyun performanslarında hiçbir sorunu yok.
Arda Demirkıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 665 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #28 ikaross dedi: Oyun performanslarında hiçbir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Doğru. Oynadığınız oyunlar ve fpsleriniz nelerdir? LifeIsLife dedi: Paneli nasıl tatmin edici mi? Mavi ekran hatalari falan aliyor musun? Oyunlarda istikrarli mi calisiyor? Genişletmek için tıkla... Paneli gayet tatmin edici. IPS level olmasına rağmen IPS havası veriyor. ikaross dedi: Bende mi sorun var merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
ikaross dedi: Oyun performanslarında hiçbir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Doğru. Oynadığınız oyunlar ve fpsleriniz nelerdir? LifeIsLife dedi: Paneli nasıl tatmin edici mi? Mavi ekran hatalari falan aliyor musun? Oyunlarda istikrarli mi calisiyor? Genişletmek için tıkla... Paneli gayet tatmin edici. IPS level olmasına rağmen IPS havası veriyor. ikaross dedi: Bende mi sorun var merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
S sunmoon Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #29 Arda Demirkıran dedi: Paneli gayet tatmin edici. IPS level olmasına rağmen IPS havası veriyor. Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bravo TN panel mi? TN olduğunu yeni öğrendim
Arda Demirkıran dedi: Paneli gayet tatmin edici. IPS level olmasına rağmen IPS havası veriyor. Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bravo TN panel mi? TN olduğunu yeni öğrendim
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #30 sunmoon dedi: Bravo TN panel mi? TN olduğunu yeni öğrendim Genişletmek için tıkla... Evet, MSI'ın IPS-level yazan tüm modelleri TN. Ancak hiçbir eksiği yok IPS'e göre.
sunmoon dedi: Bravo TN panel mi? TN olduğunu yeni öğrendim Genişletmek için tıkla... Evet, MSI'ın IPS-level yazan tüm modelleri TN. Ancak hiçbir eksiği yok IPS'e göre.