Hocam MSI ile arasında çok ciddi performans farkı olur mu sizce ?1. yi alıp 8x2 yap RAM'i.
Hocam MSI ile arasında çok ciddi performans farkı olur mu sizce?
İşlemci güçleri arasında ne kadar fark vardır sizce MSI ile AsusunOlur tabii 5500M 1650 Ti gibi bir güçte 3050 Ti ise 1660 Ti gücünde.
İşlemci güçleri arasında ne kadar fark vardır sizce MSI ile ASUS'un.
Dipnot: Bravo 15'in 8 GB RAM dezavantajı var. Fakat bilgisayarı aldıktan 2 3 ay sonra 8 GB ram yükseltmesi ile herşey olması gerektiği gibi olur.Hp Victus almak üzereyken youtubeda gördüğüm bir videodan sonra çok rahatsız oldum ve vazgeçtim. Donanım özellikleri fiyatına göre çok iyi. Ekran 60Hz. İçizden diyorsunuz ki "Ya bu kadar özelliğe ancak bu fiyatta bu olur. Ekrandan kısmaları normal." Ama ekranın çok büyük bir wobbling sorunu var. Menteşe kaynaklı olarak laptop ekranı çok ama çok fazla sallanmakta. Daha önce bir laptopta -kendi adıma- hiç bu kadar sallanma görmedim. Youtube'dan izleyebilirsiniz.
Monster ise hep alayım mı almayayım mı diye kafamı karıştıran. Herkesin hem iyi hem de kötü dediği bir marka olduğu için bir türlü karar veremediğim markaydı. Bugün bu yazıyı okuduktan sonra gerçekten uzak durmam gerektiğini anladım Monster Teknik Servis Deneyimi
ASUS Tuf hakkında net bilgi sahibi değilim.
Bilgisayar mühendisliği kazandığım için 2 aydır laptop araştırıyorum. Şuan kendim için en mantıklı olarak Bravo 15'i görüyorum. Sosyal'de bir arkadaş bir konunun altında bahsetmişti. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur yaklaşık 7 saate kadar şarjı gidiyormuş ve klavyesi steelseries tarafından üretilmiş olarak okudum. Malzeme kalitesi, soğutma performansı gayet güzel.
Dediğim gibi önümüzdeki günlerde bilgisayar almayı düşünüyorum ve Bravo 15 alacağım gibi gözüküyor. Umarım anlattıklarım biraz olsun size fikir vermiş, yardımcı olmuştur.
HP Victus almak üzereyken YouTube'da gördüğüm bir videodan sonra çok rahatsız oldum ve vazgeçtim. Donanım özellikleri fiyatına göre çok iyi. Ekran 60Hz. İçizden diyorsunuz ki "Ya bu kadar özelliğe ancak bu fiyatta bu olur. Ekrandan kısmaları normal." Ama ekranın çok büyük bir wobbling sorunu var. Menteşe kaynaklı olarak laptop ekranı çok ama çok fazla sallanmakta. Daha önce bir laptopta -kendi adıma- hiç bu kadar sallanma görmedim. YouTube'dan izleyebilirsiniz.
Monster ise hep alayım mı almayayım mı diye kafamı karıştıran. Herkesin hem iyi hem de kötü dediği bir marka olduğu için bir türlü karar veremediğim markaydı. Bugün bu yazıyı okuduktan sonra gerçekten uzak durmam gerektiğini anladım Monster Teknik Servis Deneyimi
ASUS TUF hakkında net bilgi sahibi değilim.
Bilgisayar mühendisliği kazandığım için 2 aydır laptop araştırıyorum. Şu an kendim için en mantıklı olarak Bravo 15'i görüyorum. Sosyal'de bir arkadaş bir konunun altında bahsetmişti. Umarım yanlış hatırlamıyorumdur yaklaşık 7 saate kadar şarjı gidiyormuş ve klavyesi SteelSeries tarafından üretilmiş olarak okudum. Malzeme kalitesi, soğutma performansı gayet güzel.
Dediğim gibi önümüzdeki günlerde bilgisayar almayı düşünüyorum ve Bravo 15 alacağım gibi gözüküyor. Umarım anlattıklarım biraz olsun size fikir vermiş, yardımcı olmuştur.
Dipnot: Bravo 15'in 8 GB RAM dezavantajı var. Fakat bilgisayarı aldıktan 2 3 ay sonra 8 GB RAM yükseltmesi ile her şey olması gerektiği gibi olur.
Bende bilgisayar programcılığı kazandım bende uzun şarjı giden bir cihaz arıyorum bu da bir secenek ama bu kadar yukarı çıkamam.yaklaşık 7 saate kadar şarjı gidiyormuş