MSI Bravo 17 alınır mı?

Beyler MSI BRAVO 17 bana daha iyi geldi. Sipariş ettim. Geldiği zaman bi sıkıntısı olursa iade ederim zaten. Mesajlarınız için teşekkürler.

Kötü bir tercih yapmadın. Güle güle kullan şunu diyim 15.6" olanı sağlam ısınıyor. 17" olanı nasıl olur bilemem.

Kötü bir tercih yapmadın. Güle güle kullan şunu diyim 15.6" olanı sağlam ısınıyor. 17" olanı nasıl olur bilemem.
Laptop incelemesinde sıcaklık değerleri gayet iyiydi control ve cyberpunk 2077 gibi oyunlarda 80 ila 75 derece arasında geziniyor laptop gelince deneyimlerimi aktarırım.

Beyler MSI Bravo 17 bana daha iyi geldi. Sipariş ettim. Geldiği zaman bir sıkıntısı olursa iade ederim zaten. Mesajlarınız için teşekkürler.

Aynı laptopun 15.6'sı bende var RAM upgradi yapsam mükemmel olur senin aldığın 16'lı olduğu için sıkıntı yok zaten ama keşke bunu alsaydın hem MSI kasalı Slayer 7XL-3050Ti - Game Garaj

Aynı laptopun 15.6'sı bende var RAM upgradi yapsam mükemmel olur senin aldığın 16'lı olduğu için sıkıntı yok zaten ama keşke bunu alsaydın hem MSI kasalı Slayer 7XL-3050Ti - Game Garaj
Ustam sen en fazla kaç derece gördün msi afterburner de?
bende de aynı modelin 15.6" var sıcaklıklar fazla bende senin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…