MSI Bravo 17 vs HP Pavilion Gaming

Ayrıca RX 5500M'in işlemcisi Ryzen 7 3750h. Buna rağmen eşit gibiler. İkisi de eşit donanım olsaydı 5500M'in önde olabileceğini söyleyebilirim.

Bravonun ekran boyutu, FreeSync Premium, ve fsr gibi avantajları var. Bence onu alın.

Hocam 4800H 3750H'a göre %6-7 performans farkı sağlıyor bir de. O halde çok rahat geçer.

Pavilion'da aynı değerlere sahip.
Hocam hoş geldiniz . Tam da etiketlemeyi düşünüyordum. Bu arada ben işlemcilere hiç dikkat etmedim. Ben işlemciler eşit sandım, o şekilde yorum yaptım. @Radeon RX 5500M farkı...
Ayrıca RX 5500M'in işlemcisi Ryzen 7 3750h. Buna rağmen eşit gibiler. İkisi de eşit donanım olsaydı 5500M'in önde olabileceğini söyleyebilirim.
Haklısınız hocam. Ben işlemciler eşit sandım, o şekilde yorum yaptım.

Hocam hoş geldiniz . Tam da etiketlemeyi düşünüyordum. Bu arada ben işlemcilere hiç dikkat etmedim. Ben işlemciler eşit sandım, o şekilde yorum yaptım. @Radeon RX 5500M farkı.

Hoşbulduk hocam boş ver pek bir fark yok zaten. Taş çatlasın %6-7.

Ama YouTube'da ki videolarda OC yapılma ihtimaline göz yumuyorsunuz. Hocalarım sizlere saygı duyuyorum ama inan ki daha iyi değil.
Kimse RX 5500M daha iyi çıksın videoda diye OC yapıp öyle çekmez bu değerleri. Yapılsa belirtilirdi. Nvidia fanboyu falan mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…