MSI Bravo 17 vs HP Pavilion Gaming

Daha iyi değil fakat neredeyse eşitler, yanlış yazmışım daha iyi diye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan da eşit olduklarını anlayabilirsiniz.

Ayrıca RX 5500M'in işlemcisi Ryzen 7 3750h. Buna rağmen eşit gibiler. İkisi de eşit donanım olsaydı 5500M'in önde olabileceğini söyleyebilirim.

Ayrıca RX 5500M'in işlemcisi Ryzen 7 3750H. Buna rağmen eşit gibiler. İkisi de eşit donanım olsaydı 5500M'in önde olabileceğini söyleyebilirim.

hocam nasılsın? Uzun süredir yoksun buralarda:D RAM takabildinmi cihaza?

Bravonun ekran boyutu, FreeSync Premium, ve fsr gibi avantajları var. Bence onu alın.

Hocam 4800H 3750H'a göre %6-7 performans farkı sağlıyor bir de. O halde çok rahat geçer.

Pavilion'da aynı değerlere sahip.
Hocam hoş geldiniz 😁. Tam da etiketlemeyi düşünüyordum👍. Bu arada ben işlemcilere hiç dikkat etmedim. Ben işlemciler eşit sandım, o şekilde yorum yaptım. @Radeon RX 5500M farkı...
Ayrıca RX 5500M'in işlemcisi Ryzen 7 3750h. Buna rağmen eşit gibiler. İkisi de eşit donanım olsaydı 5500M'in önde olabileceğini söyleyebilirim.
Haklısınız hocam. Ben işlemciler eşit sandım, o şekilde yorum yaptım.

Hocam hoş geldiniz 😁. Tam da etiketlemeyi düşünüyordum👍. Bu arada ben işlemcilere hiç dikkat etmedim. Ben işlemciler eşit sandım, o şekilde yorum yaptım. @Radeon RX 5500M farkı.

Hoşbulduk hocam:) boş ver pek bir fark yok zaten. Taş çatlasın %6-7.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı