Çözüldü MSI Center internet bağlantısı yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MrLegasov

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASA - XIGMATEK BLADE MESH
CPU- AMD Ryzen 5 5500 Socket AM4 4.2 GHz 19MB 65W
ANAKART - MSI A520M-A PRO AMD A520 SOCKET AM4 DDR4 4600MHz (OC) M.2
GPU - ZOTAC NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti TWIN EDGE 8GB
RAM - 2x8 - 16GB DDR4-3200, Lexar Co Limited LD4BU008G-3200XG CL18 1.35V
SSD - ADATA LEGEND 800, 465,76 GB NVMe M.2 SSD-
PSU - XIGMATEK ODIN 0650 650W 80+ BRONZE
KLAVYE - BLIC T60 Gaming Keyboard
MOUSE - SteelSeries Rival 600
Meslek
Silahlı Özel Güvenlik
MSI Center'da özellik setlerin de ki Mystic Light'a geçiş yapamıyordum. Tıkladığım da live Update kısmına yönlendiriyordu yüklü olmasına rağmen. MSI Center'ı Revo aracılığıyla tamamen kaldırıp sıfırdan yükledim düzeldi fakat bu sefer de oturum açamıyorum. Bağlantım olmasına rağmen giriş yap dediğim de "internet bağlantısı yok" hatası veriyor. Bilgi sahibi olan var mı?

Çözüm
Aman aman dayı dragon istemez ya o bi değişik sıkıntılı optimize değil msi center çok güzel. Yok çok önemli değil ya bakalım bir sonra ki güncelleme de çözeceğiz dedi msi destek ticket ta görcez.

Bu sorunu yaşayıp buraya gelen arkadaşlar varsa ek bilgi veriyorum. Az önce msi center ı güncelledim ve giriş yapabildim, destek ekibinin dediği gibi oldu bilginiz olsun.

Buradan MSI'nin kendi removal tool'unu kullanarak MSI Center'i kaldırın ve tekrardan kurmayı deneyin.
Dediğinizi uygulamadan önce şunu paylaşayım sizinle, yine de yapmamı önerirseniz öyle yapayım. Msi Destek'e ticket attım ve bu yanıtı aldım.

Dediğinizi uygulamadan önce şunu paylaşayım sizinle, yine de yapmamı önerirseniz öyle yapayım. Msi Destek'e ticket attım ve bu yanıtı aldım.
(Düzeltme) Siz cevap vermeden attığınız link üzerinden temizle ve kaldırı yaptım fakat bağlantı hatasını hala veriyor. Sanırım bu sorun şu an ki sürüm de mevcut. Destek ekibinin söylediğine kaldık sanırım...

Dosya Ekleri

• 1707122202215.png
    1707122202215.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 360
Son düzenleme:
(Düzeltme) Siz cevap vermeden attığınız link üzerinden temizle ve kaldırı yaptım fakat bağlantı hatasını hala veriyor. Sanırım bu sorun şu an ki sürüm de mevcut. Destek ekibinin söylediğine kaldık sanırım...

Bende şuan çalışıyor sanırım son güncellemede olmadığım için evet :)

Çok önemliyse Mystic Light RGB Gaming PC | MSI linki üzerinden Dragon Center uyumluluğu varsa bi dene istersen Dragon Center daha az güncelleme alıyor MSI Center'a göre belki orada çalışıyordur

Aman aman dayı dragon istemez ya o bi değişik sıkıntılı optimize değil msi center çok güzel. Yok çok önemli değil ya bakalım bir sonra ki güncelleme de çözeceğiz dedi msi destek ticket ta görcez.

Bu sorunu yaşayıp buraya gelen arkadaşlar varsa ek bilgi veriyorum. Az önce msi center ı güncelledim ve giriş yapabildim, destek ekibinin dediği gibi oldu bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı