MSI claw alınır mı?

674743

Centipat
MSI claw Core Ultra 7 155h + 16 GB RAM + 1 TB SSD: 799.99 dolar. MSI claw Core Ultra 7 155h + 16 GB RAM + 512 GB SSD: 749.99 dolar. MSI claw Core Ultra 5 135h + 16 GB RAM + 512 GB SSD: 699.99 dolar.

Ürünün yurt dışı fiyatları bunlar. Türkiye'de ise en düşük modelinin 30 bin TL civarı olacağı söyleniyor. ROG Ally'ın güzel bir cihaz olduğunu, fakat fiyatını hak etmediğini söyleyenler olduğu için almadım. Bu özelliklere sahip olan cihaz 30k yı hakeder mi? (evde masa koyacak fazla bir yerim yok o yüzden ya laptop ya el konsolu düşünüyorum. Olmazsa iPad alacağım)

MSI claw Core Ultra 7 155h + 16 GB RAM + 1 TB SSD: 799.99 dolar. MSI claw Core Ultra 7 155h + 16 GB RAM + 512 GB SSD: 749.99 dolar. MSI claw Core Ultra 5 135h + 16 GB RAM + 512 GB SSD: 699.99 dolar.

Ürünün yurt dışı fiyatları bunlar. Türkiye'de ise en düşük modelinin 30 bin TL civarı olacağı söyleniyor. ROG Ally'ın güzel bir cihaz olduğunu, fakat fiyatını hak etmediğini söyleyenler olduğu için almadım. Bu özelliklere sahip olan cihaz 30k yı hakeder mi? (evde masa koyacak fazla bir yerim yok o yüzden ya laptop ya el konsolu düşünüyorum. Olmazsa iPad alacağım)
Hocam SteamDeck OLED alin.

En iyi performans Ally
En iyi deneyim SteamDeck

Hocam en alinabilir ürün o gibi duruyor. Eger eliniz buyuk değilse Ally alinabilir. Legion GO alinmaz ama onermiyor cogu kişi. Bence Switch 2 bekleyin.
Switchin oyunlarını pek beğenmiyorum. Ally da parasını haketmiyor gibi geliyor. Attığım ürünün özellikleri 30k ya değermi? Değerse onu bekleyeceğim değmezce Deck ya da Ally bakmaya çalışacağım.

Switchin oyunlarını pek beğenmiyorum. Ally da parasını haketmiyor gibi geliyor. Attığım ürünün özellikleri 30k ya değermi? Değerse onu bekleyeceğim değmezce Deck ya da Ally bakmaya çalışacağım.
Değmez hocam.

Ally aslinda performans olarak en iyisi. Onu kucumsemeyin. Eksisi malzeme kalitesi ve pil ömrü.

Simdi steam deck en son sırada ekonomik model ve donanimi bu yuzden dusuk ve parça değisimi pil degisimi kısitli yurt disi cihaz sonucta genel olarak tamirde sıkınti yasarsin bulamazsin bulsan bile pahaliya maal olur rog ally asusun birebir desteklediği bir ürün bunun joy stick inden tut bircok parcasini bulabilirsin dokayisiyla uzun omür vaat ediyor son olarak msı claw bunu digerlerinden ayiran kalbinde intel i7 veya ultra 7 tasimasi 155 h ve devasa islemcisinin olmasi 16 cekirdek kendi 22 de yardimci sunuyor performans konusunda diger konsollar eline su dokemez en agir oyun olsun yeterki drect x 12 ve xess destegi tam sunsun stay human dyn 2 yi 120 fps banamisin demeden acan cihaz ama. İntel amd isleyis tarzi farklidir amd dizel manuel araba inteli ise benzinli otomatik araba gibi dusunebilirsin amd de 16 ram var ekran kartini 1 2 4 8 gb sekilde ayarlayip ramden duser ve dustugun rami kullananazsin 8 dustun 8 gb. Ram kalir ama intel claw da konsol abi beyin benim der sen keyfine bak en baba oyunu ac ben vitesi atarim der ve rami sonuna kadar kullanirsin oyun ne kadar ekran karti ihtiyaci duyarsa sunar herseyin bir bedeli var tabi performansa aldiginda sarj en fazla 1.5 saat gider islemci canavar yapacak bise. Yok ama sorun dersen claw gelisme surecinde klavyeden tus atamalari yapamiyorsun bunun yerine yardima steam yetisiyor steamdisi oyun olarak ekliyorsun steam grid kontrol kumanda dan diledigini ekliyorsun canavar istiyorsan claw yok ben sarji iyi gitsin uzun uzun oynayim diyorsan aly ikinci jenerasyon nesil diyorsan paran varsa claw cöl serisi 32 gb ramli yine yeni aly i geciyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı