Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüMSI claw kapatıldıktan sonra sistem mavi ekran verdi
Pazar günü saat 18:00 de star rail sildim başdan indireyim dedim konsolu sabah kadar açık bıraktım sabah baktığımda yeniden başlatmış baktığımda minidump klasörününe hiçbir şey yoktu. Pazartesi akşam eve geldiğimde %91 indirsin dedim sabah kalanını indirdim daha sonra Genshin Impact'te girdim 15-20 dk takıldım. Daha sonra konsolu kapatacağım zaman kapat kısmına tıkladım kapatılıyor dediği an mavi ekran verdi.
Arc Graphics sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kuralım. Bu işlemleri Güvenli Mod kullanmadan yapmanız tavsiyemdir, çıkamama ihtimali mevcut. Böyle bir senaryo ile karşılaşmamak adına önlemimizi almış olalım bu sayede.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Arc Graphics sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kuralım. Bu işlemleri Güvenli Mod kullanmadan yapmanız tavsiyemdir, çıkamama ihtimali mevcut. Böyle bir senaryo ile karşılaşmamak adına önlemimizi almış olalım bu sayede.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Arc Graphics sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kuralım. Bu işlemleri güvenli mod kullanmadan yapmanız tavsiyemdir, çıkamama ihtimali mevcut. Böyle bir senaryo ile karşılaşmamak adına önlemimizi almış olalım bu sayede.