A Abdulkadir233 Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 34 25 Ağustos 2020 #1 Herkese merhaba sorunum şu; Resimde gördüğünüz gibi normalde Advanced kısmında Windows 10 Configuration olması gerekirdi ama bende yok. Bu nedenle Fast Boot açamıyorum. UEFI kurulu ve CSM'den UEFI'ye çekip kaydettim.
Herkese merhaba sorunum şu; Resimde gördüğünüz gibi normalde Advanced kısmında Windows 10 Configuration olması gerekirdi ama bende yok. Bu nedenle Fast Boot açamıyorum. UEFI kurulu ve CSM'den UEFI'ye çekip kaydettim.
1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2020 #2 MSI anakartlar da UEFİ seçtiğinde otomatik fast boot açılıyo. Ayrıyetten fast boot aramana gerek yok. Bende MSI kullanıyorum benimki o şekil. Artı 0 Eksi
MSI anakartlar da UEFİ seçtiğinde otomatik fast boot açılıyo. Ayrıyetten fast boot aramana gerek yok. Bende MSI kullanıyorum benimki o şekil.
KS KS A Abdulkadir233 Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 34 25 Ağustos 2020 #3 1982 dedi: MSI anakartlar da UEFİ seçtiğinde otomatik fast boot açılıyo. Ayrıyetten fast boot aramana gerek yok. Bende MSI kullanıyorum benimki o şekil. Genişletmek için tıkla... Recep bey msi anakartlı sistem toplamıştı uefi onda kendi açıyordu. Artı 0 Eksi
1982 dedi: MSI anakartlar da UEFİ seçtiğinde otomatik fast boot açılıyo. Ayrıyetten fast boot aramana gerek yok. Bende MSI kullanıyorum benimki o şekil. Genişletmek için tıkla... Recep bey msi anakartlı sistem toplamıştı uefi onda kendi açıyordu.