MSI Clutch GM41 Wireless alınır mı?

Kablolusunu kullandım fakat tavsiye etmem. Tuş hissi, özellikle tekerleği iyi değil ve eldeki hissiyatı 20 liralık fareler gibi.

Bu arada Wireless bakıyorum o yüzden bu fareyi seçtim XM1r önerisi var güzel ama kablolu benım için Wireless şart yoksa Zowie ya da endgame alırdım zaten.

Orochi V2 var 600₺ civarina, fingertip kullaniyorsan ona da bakabilirsin.

Orochi V2 maalesef bana biraz küçük ve RGB aydınlatmaya sahip değil bir de benlik bir mouse değil pille çalışıyor. SteelSeries Rival 3 Wireless tavsiye eder misimiz hem hazır kulaklık ve mouse pad almıştım SteelSeries'den o yüzden de mousedada Rival 3 Wireless iyi gibi ama pilli olması çekmedi Rival 3 Wireless mi yoksa GM 41 Wireless mi iyi olur? Aslında aerox 3 Wireless de iyi miş ama delikli hiç kullanmadım o delikler elimi rahatsız eder diye şüphem var Fortnite oyuncusu olduğum için hafif olması gerekiyor ve arrox 3 Wireless de bayağı iyi fakat delikler tutarken elimi rahatsız edecek gibi geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…