MSI Clutch GM41 Wireless alınır mı?

Delikli mouse şüpheli Rampage güvendiğim bir marka değil ama Fury Z harbi güzel ama beyaz nefret ederim Windows 95 fareyi gibi hissettiriyor beni. Bu arada el boylarım (15x9) tutuş parmak ucu.

Hocam bungie ile bakabilirim teşekkürler SteelSeries bungie ile birlikte neden olmasın. Fakat Wireless olsa iyi olabilir bir de o mouse la ilgili iyi şeyler duymadım şüphem var bir de kablosu sıkıntı olur mu bungee siz şu anda G203 Lightsync var ve kablo sorun çıkartıyor

Hocam şu an Prime Wireless ve XM1r alabilirim gibi yanı bırıne elım gidecek. Ağırlıklı olarak Fortnite oynuyorum. Ama DM1r kablolu bayağı sıkıntılı bence.
Hocam bu arada GM41 Wireless'in neyi var da önermiyorsunuz? Sensörleri aynı XM1r ile ve kablosuz RGB aydınlatması var şarj istasyonu var. Ama bunun neyi var da ömermiyorsunuz. @FlexR hocam sen yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:
@Melih Enes Bakal Büyük ihtimalle yapı kalitesi düşük Gm41 Wireless'ın. Bir inceleme kanalı öyle demişti, isim vermem suç olabilir söylemiyorum. Gm41 Wireless'ı alın diyeceğim o zaman. En fazla ne olabilir diye de düşünüyorum. Özellikleride fena değil. İade imkanımız var zaten. Alırsanız yorumlarını bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı