MSI Command Center ile PC fanını kontrol edemiyorum

Ali Aldanmaz

Centipat
1 Hafta önce PC topladım. Hiçbir sorunu yok fakat MSI Command Center'da CPU'nun fanını kontrol edebilsem de kasanın fanlarını kontrol edemiyorum. Resimde gördüğünüz gibi dönme hızı 0 rpm gözüküyor, manual moddan %100 yapsam dahi değişmiyor. Sebebi nedir bilenleriniz var mı?

Ekran Görüntüsü (7).png

Son düzenleme:
Kasanın içine bak. Yuvaları bulamazsan anakartının modelini söyle nerede olduğunu söyleyeyim. Birde orda manuel diye bir mod var ona alıp dene.
Manual modu denedim, %100 yaptım filan ama hiçbir değişiklik olmadı, hep aynı hızda devam etti. Anakartın üzerindeki fan yuvasını sanırım buldum, "SYS_FAN1" yazıyor ama boş, sanırım sorun bundan kaynaklanıyor. Fanlar anakarta takılmadığı için kontrol edilemez mi yoksa başka çaresi var mı?

Manual modu denedim, %100 yaptım filan ama hiçbir değişiklik olmadı, hep aynı hızda devam etti. Anakartın üzerindeki fan yuvasını sanırım buldum, "SYS_FAN1" yazıyor ama boş, sanırım sorun bundan kaynaklanıyor. Fanlar anakarta takılmadığı için kontrol edilemez mi yoksa başka çaresi var mı?
Arka fan çalışıyor mu? Yoksa hiç mi çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı