Çözüm MSI Control Center alarm sesi sorunu

  • Konuyu başlatan Cem Güney Demirel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.292
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
C

Cem Güney Demirel

Ziyaretçi
Bu program önceden yüklüydü ve programı açtığımda alarm sesi çalıyordu. Hatta şu an bile var, neyden oluyordur sence?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde fanlardan birisi takılı değil. Bundan dolayı uyarı veriyor. Programı biraz kurcalayınca 0 RPM yazan bir şeyin yanıp söndüğünü görmeniz gerek. Ben kapatmayı başarmıştım ama arabirim değişmiş. Fan ayarlarına bakın. Programın görev çubuğundaki simgesine sağ tıklayın. Varsa oradan ayarı olması lazım. Yoksa kendi içinde de bu uyarının bir ayarı vardır diye hatırlıyorum.

Overclocking->Basic'te Treshold ayarını düşürmeniz gerekiyormuş.
 
Saat simgesi yok ve programda sadece OC yapma ve sistem bilgileri görünüyor. Başka bir program yok mu acaba?

Bu şekil bir menü var:

33797459.jpg
 
Ben bu ekran görüntüsünü eklemeden evvel sadece kaydıracı çekerek denemiştim :) 0 RPM değil de 70 RPM olmuştu ses devam ediyordu ama şimdi (-) lere basarak yapınca 0 RPM oldu ve ses kesildi. Teşekkür ederim. Peki CPU fan dediği yer şu an stok fanın (bende işlemci soğutucusu takılı) olduğu yer değil mi?

CPU fan doğrudur ama CPU fanı 0 RPM yaptığım halde işlemci fanının durması gerekmez miydi? Yani amacım onu durdurmak değil ama 0 RPM'e çektiğime göre durması lazım şu an.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı