MSI Core Frozr L vs CoolerMaster Hyper 212 EVO vs Akasa Venom Vodoo

Avocado

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu üç işlemci soğutucusu arasında kaldım, fiyatları birbirine yakın inşallah birini alacağım acaba hangisi daha iyi ve sessiz soğutur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Akasa: Venom Vodoo çift fanlı olduğu için daha sessiz ve daha iyi soğutacaktır. Bunu dünkü 4 sayfalık konuzda da belirtmiştim. Neden ikna olmadınız, aklınıza takılan ne? Yoksa canınız mı sıkılıyor :D
Hocam aslında sıkıntı soğutma değil ben daha önce deep cool lucifer v2 aldım ama üstünde 1151 pin yazmadığı için kurmaya çalışmadım bile o yüzden kafamda çok soru işareti var 1150 uyumlu olan bir soğutma 1151 pine takılır mı? Deep cool baya bir ağır ekran kartının üzerine düşer mi ? korkusu var sırf bu yüzden bile yeni soğutucu alabilirim ama eğer 1150 pin destekleyen soğutma 1151 e takiliyorsa ve düşüp ekran kartına zarar verme riski yoksa yeni soğutma almayacağım zaten montaj işini işin ehli birine yaptıracağım o konuda sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı