MSI Core Frozr S vs CM Hyper 212 Black Edition

FuryanOne

Hectopat
Zamanında bu ürünleri araştırmış bir iolarak Core Frozr S önerebilirim. İkisi de güzel ancak MSI daha iyi soğutuyor. Artic de olur.
Core Frozer L ile karıştırmıyorsunuz değil mi? S versiyonuyla ilgili pek bir şey bulamadım ben internette. Hatta aradaki farka dair bilgi de bulamadım. XL'de iki fan var ama S ve L arasında ne gibi bir fark var bilmiyorum. Tek bildiğim L'nin daha pahalı olduğu.

Arctic Freezer 34 DUO çok daha mantıklı.
Doğrusu bu soğutucuda gönlüm var ama güvenilir bir sitede bulamadım bir türlü. Bilgisizliğimi mazur görün, webdenal güvenilir midir? Öyleyse hemen sipariş vereceğim.

Güvenilir çoğu kişi bu siteden alıyor bu ürünü.
Siparişi tamamlamadan önce "Ne zaman kargoya verirler, bulunduğum şehre ne zaman ulaşır?" gibi soruların cevabını almak için iki kere aradım. Malum, önümüzde dört günlük sokağa çıkma yasağı var. İlkinde iki dakika müzik dinledikten sonra kapattım. İkincisinde bir dakika sonra hat düştü. Sepeti boşaltıp çıktım siteden. O soğutucuyu çok istesem de alamayacağım sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı