MSI Core Frozr S vs ID Cooling SE 234

Arkadaşım kullanıyor. Stres testinde 1200 voltajda 65 dereceyi geçmiyor, ayrıyetten sessiz çalışıyor. Daha başka bir neden ister misin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşının kullanıp kullanmamasının bir önemi yok. Kalitesiz bir ürün. Sıvı sızdırma durumu olsa muhattabın yok. Sıvı soğutmada bulunması gereken en temel şey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple telefon kullanıp sıkıntı yaşayan var, Apple kalitesiz mi? Teknoloji şans işidir, bu her markanın her ürününde son kullanıcının başına gelebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çöp kime göre neye göre arkadaşım? Apple telefon kullanıp sıkıntı yaşayan var Apple kalitesiz mi? Kullanıp deneyimlemiş gibi ona buna çöp demeyi kendine nasıl hak buluyorsun? Teknoloji şans işidir bu her markanın her ürününde son kullanıcının başına gelebilir. Konu sahibi alır almaz ayrı konu burada yargılayabilecek kişi sen değilsin haddine de değil.
Kötü bir ürün, teknikten biraz anlayan herkes hak verecektir. Fiyatı da öyle ucuz bir şey değil, zaten benzer fiyatlarda çok daha güvenilir soğutmalar var. Bunun güvenilirliği ayrı sıkıntı, komponent seviyeleri ayrı mesele, markası ayrı mesele, hava soğutmadan az performans vereceği gerçeği ayrı mesele.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı