Core Frozr XL çok heybetine yakışacak bir performans sunmuyor incelemelerde gördüğüm kadarıyla. Bence 160 mm'lik NH-D15S alman daha mantıklı olur. Kasa için de MB511 RGB önerebilirim.
XL olan L olandan 250 lira daha fazla. Ben L kullanıyorum @199688 in dediği gibi indirimlerle 70 liraya 2. fanını aldım internette gördüğüm kadarıyla XL performansını alıyorum şuan core frozr L modelinden. XL aradaki fiyat farkına değecek kadar performans artışı sağlamıyor o paraya CM 240 lık sıvı soğutmalardan ya da Dark Rock 4 falan alırsın çok daha iyi olur. XL çok pahalı bence hiç bulaşma L olanı al ve 2. fanını al 80-90 liraya aynı işi görürsün.
Başka bi konuda yazmıştım bunu. Eğer zaten aldıysan güncel kasaların çoğuna sığıyor diyebilirim. @20 Percent
Attığın karşılaştırma listesinde bozukluklar var 30 ve 40 dolarlık FSP windale ile hyper 212 evo'nun o listede o kadar yukarıda olma ihtimalleri yok gibi. Noctua önerin bence de iyi ama o attığın karşılaştırma listesi gerçeği yansıtmıyor diye düşnüüyorum.
@FrontPage. Kitguru'yu sürekli takip ederim, güvenilir buluyorum. O sayfadaki 4.5 GHz frekansındaki testler de bana tutarlı gözüktü ama örnek olsun diye atmıştım zaten farklı kaynaklardan da inceleyebilir arkadaş ürünün soğutma performansını.