MSI CoreLiquid 240R V2 RGB'si çalışmıyor

Mefee01

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. MSI B620M e anakartıma MSI CoreLiquid 240R V2 model sıvı soğutmanın montajını yaptım. Şu anlık sıvı soğutma sorunsuz çalışıyor fakat RGB'ler çalışmıyor. Anakart üzerinde RGB girişi ile sıvı sogutmadaki RGB girişleri farklı. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 20240622_163859.jpg
    20240622_163859.jpg
    196,7 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba. MSI B620M e anakartıma MSI CoreLiquid 240R V2 model sıvı soğutmanın montajını yaptım. Şu anlık sıvı soğutma sorunsuz çalışıyor fakat RGB'ler çalışmıyor. Anakart üzerinde RGB girişi ile sıvı sogutmadaki RGB girişleri farklı. Ne yapmam gerekiyor?
Hocam kesin bişey söyleyemem ama büyük ihtimalle sıvı soğutmada ARGB ışık var . Kaç adet pin var anakart RGB girişinde?

Hocam kesin bir şey söyleyemem ama büyük ihtimalle sıvı soğutmada ARGB ışık var. Kaç adet pin var anakart RGB girişinde?

Hocam teşekkürler dönüş yaptığınız için foruma yeni kayıt oldum. Bu nedenle bilmediğim bir kuraldan dolayı ban yememden ötürü cevap yazamadım. Sıvı soğutma ARGB imiş anakartta ARGB girişi yok RGB kontrolcüsü almam gerekiyor.

Hocam teşekkürler dönüş yaptığınız için foruma yeni kayıt oldum. Bu nedenle bilmediğim bir kuraldan dolayı ban yememden ötürü cevap yazamadım. Sıvı soğutma ARGB imiş anakartta ARGB girişi yok RGB kontrolcüsü almam gerekiyor.
Evet dediğim gibi. İnternette uygun fiyata ARGB kontrolcüler var onlardan alabilir veya kendiniz yapabilirsiniz. Ama bazıları 5V bazıları 12V ona dikkat edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı