MSI CoreLiquid E360 mı, I360 mı yoksa başka bir ürün mü tercih edilmeli?

tariksuhakilic

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Samsung Odyssey G7 32" / Ryzen 9 5900X / MSI X570S Edge Max Wi-Fi / Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB Cl18 3600MHz / Sapphire Nitro+ SE RX 6800XT / Corsair H150 RGB / Corsair iCUE 5000X / Steelseries Apex Pro / Steelseries Rival 650 Wireless / MSI OPTIX G27CQ4 / Acer Nitro XV272S / Steelseries QcK 3XL Prism / 2x Samsung 980 Pro 1TB / Samsung 970 Pro 512GB / WD SN350 480GB / Samsung 970 Evo 250GB / Sandisk SSDPlus 480 / Corsair CX750F / G512SE Hero
Merhaba. Amazon üzerinden aldığım Corsair H150 360mm sıvı soğutmam bozuldu, iadesi hediye kartına yapıldı. Bu yüzden Amazon.com.tr satıcılı ürünler ile sınırlı olacak şekilde sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Bütçem genelde 6K civarında olsa da, çok aşmamakla birlikte üstüne çıkabilirim. MSI CoreLiquid E360 beyaz modelini Amazon satıcılı olarak satın aldım fakat Amazon kutusu olmadan, üretici kutusu ile gönderim yapılmış. Muhtemelen kargoda bayağı hasara uğramış şekilde gelecek. Ben de sıvı soğutma konusunda Amazon.com.tr satıcı sınırlaması içerisinde doğru bir tercih yapıp yapmadığımı anlamak istiyorum. 6050₺ civarına CoreLiquid I360 da var. Hangisini tercih etmek doğru olur acaba? Kasam beyaz renk, bu yüzden E360'ın her türlü daha yakışacağına eminim, fakat soğutma performansı önemli. Işlemcim 5950X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon Hediye Kartı 2022 başlarından beri satıcının Amazon.com.tr olduğu durumlarda kullanılabiliyor. Başka satıcılarda kullanılmıyor.
Kaçırmışım kusura bakmayın, evet o zaman fazla seçeneğiniz yok, I serisi daha yeni onu tercih edebilirsiniz.

Kaçırmışım kusura bakmayın, evet o zaman fazla seçeneğiniz yok, I serisi daha yeni onu tercih edebilirsiniz.
Hiç sorun değil yine de teşekkür ederim. E360 bana ulaştı. Ben normalde bayağı hasarlı gelmesini beklerken (Erzincan'dayım. Amazon kutusunda gelen her şey berbat halde ulaşıyor) E360 bana ilginç bir şekilde hasarsız ulaştı. İade edip değişmeye gerek var mı sizce? Arada 150₺ fark var. İade sürecinde bu değişebilir de. Ayrıca E360'ı beyaz alabilmişken, I360'ın sadece siyahı mevcut. Teşekkür ederim.

Hiç sorun değil yine de teşekkür ederim. E360 bana ulaştı. Ben normalde bayağı hasarlı gelmesini beklerken (Erzincan'dayım. Amazon kutusunda gelen her şey berbat halde ulaşıyor) E360 bana ilginç bir şekilde hasarsız ulaştı. İade edip değişmeye gerek var mı sizce? Arada 150₺ fark var. İade sürecinde bu değişebilir de. Ayrıca E360'ı beyaz alabilmişken, I360'ın sadece siyahı mevcut. Teşekkür ederim.

Bu kadar takıntılı olmayın bence, ürün sapasağlam elinize geçmiş. Tekrar risk almaya ve iade hakkınızı kötüye kullanmaya ne gerek var? Arctic'le benzer performans verecektir. E360 gayet güzel bir soğutucu ve herhangi bir kronik sorunu yok. Güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı