Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 11 1 Ağustos 2022 #1 MSI Creator M16 alınır mı? Bu arada ben almayacağım arkadaşım alacak o yüzden konu açmayı gereği duydum. Son düzenleme: 1 Ağustos 2022
MSI Creator M16 alınır mı? Bu arada ben almayacağım arkadaşım alacak o yüzden konu açmayı gereği duydum.
hypercricial Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.267 Yer İstanbul 1 Ağustos 2022 #2 Emrebeyx dedi: MSI Creator M16 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Aman hocam sakın.
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 815 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 Bence alınmaz o fiyata kasa toplasanız aşırı iyi olur ama laptop alacağım diyorsanız HP 4J6a7EA Omen 16-B0003NT bunu alabilirsiniz daha iyi gibi sanki çünkü 3060 var içinde
Bence alınmaz o fiyata kasa toplasanız aşırı iyi olur ama laptop alacağım diyorsanız HP 4J6a7EA Omen 16-B0003NT bunu alabilirsiniz daha iyi gibi sanki çünkü 3060 var içinde
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 1 Ağustos 2022 #4 Amacınıza bağlı oyunsa gereksiz.
hypercricial Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.267 Yer İstanbul 1 Ağustos 2022 #5 zeus keydrop dedi: Bence alınmaz o fiyata kasa toplasanız aşırı iyi olur ama laptop alacağım diyorsanız HP 4J6a7EA Omen 16-B0003NT bunu alabilirsiniz daha iyi gibi sanki çünkü 3060 var içinde Genişletmek için tıkla... Kazık kokusu geliyor.
zeus keydrop dedi: Bence alınmaz o fiyata kasa toplasanız aşırı iyi olur ama laptop alacağım diyorsanız HP 4J6a7EA Omen 16-B0003NT bunu alabilirsiniz daha iyi gibi sanki çünkü 3060 var içinde Genişletmek için tıkla... Kazık kokusu geliyor.
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 815 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 Emrebeyx dedi: MSI Creator M16 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Benim kuzenim vardı Casper Excalibur G900 aldı memnun şu anda hypercricial dedi: Kazık kokusu geliyor. Genişletmek için tıkla... Kokusu değil direk kendisi geliyor
Emrebeyx dedi: MSI Creator M16 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Benim kuzenim vardı Casper Excalibur G900 aldı memnun şu anda hypercricial dedi: Kazık kokusu geliyor. Genişletmek için tıkla... Kokusu değil direk kendisi geliyor
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #7 zeus keydrop dedi: Benim kuzenim vardı Casper Excalibur G900 aldı memnun şu anda Kokusu değil direk kendisi geliyor Genişletmek için tıkla... Senin kuzeninde güzel bir kazık yemiş.
zeus keydrop dedi: Benim kuzenim vardı Casper Excalibur G900 aldı memnun şu anda Kokusu değil direk kendisi geliyor Genişletmek için tıkla... Senin kuzeninde güzel bir kazık yemiş.
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 815 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #8 SEMIKAANCAKIR dedi: Senin kuzeninde güzel bir kazık yemiş. Genişletmek için tıkla... Ben ona laptop yerine kasalı al dedim ben öyle yaptım ama kendisi üniversiteye gidecek o yüzden onu aldı ama indirimdeyken almıştı 17 bin TL geldi
SEMIKAANCAKIR dedi: Senin kuzeninde güzel bir kazık yemiş. Genişletmek için tıkla... Ben ona laptop yerine kasalı al dedim ben öyle yaptım ama kendisi üniversiteye gidecek o yüzden onu aldı ama indirimdeyken almıştı 17 bin TL geldi
hypercricial Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.267 Yer İstanbul 1 Ağustos 2022 #9 SEMIKAANCAKIR dedi: Senin kuzeninde güzel bir kazık yemiş. Genişletmek için tıkla... EXCALİBUR kaliteli olduğu için pahalı ama yinede fazla fazla verilmez, kuzeninin ne kadara aldığını nereden biliyorsun?
SEMIKAANCAKIR dedi: Senin kuzeninde güzel bir kazık yemiş. Genişletmek için tıkla... EXCALİBUR kaliteli olduğu için pahalı ama yinede fazla fazla verilmez, kuzeninin ne kadara aldığını nereden biliyorsun?
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 815 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #10 hypercricial dedi: EXCALİBUR kaliteli olduğu için pahalı ama yinede fazla fazla verilmez, kuzeninin ne kadara aldığını nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... sordum söyledi fiyatını
hypercricial dedi: EXCALİBUR kaliteli olduğu için pahalı ama yinede fazla fazla verilmez, kuzeninin ne kadara aldığını nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... sordum söyledi fiyatını