MSI CX61 Grand Theft Auto V Düşük FPS Sorunu

KaanAdiguzel

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
7-8 ay önce Steam platformu üzerinden aldığım GTA V oyununu 50-45 FPS ile sistemime göre gayet akıcı bir şekilde oynamaktaydım. Ancak son zamanlarda girdiğimde 30 FPS'yi bile bulamıyor, 20-23 FPS'de gidip geliyorum.İlk zamanlarda akıcı oynadığım oyunumun problemi nedir ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum, online'ın tadı kalmadı.

MSI CX61
820M
8 GB RAM
i7 4712MQ
Windows 10
(45-50 FPS oynadığım zamanlarda oyunun grafik ayarları çoğunlukla normal, bazıları ise Medium ve High'dı ayarlarda herhangi bir oynama olmadı ve fanlarım da temiz.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu yönergeyi takip edip log dosyasını paylaşın, sistem şişmiş veya virüs bulaşmış olabilir. Eğer kötü bir şey varsa size geri dönüş yapılıp ne yapmanız gerektiği söylenecektir.

GT720M gibi bir kartla ilk başta almış olduğunuz FPS değerleri inanılmaz. Sorunun cevabına gelirsek yazılımdan donanıma kontrol ederek devam edelim sizde yanıtlayın. Güç ayarlarınızı kontrol ettiniz mi ?

Şu yönergeyi takip edip log dosyasını paylaşın, sistem şişmiş veya virüs bulaşmış olabilir. Eğer kötü bir şey varsa size geri dönüş yapılıp ne yapmanız gerektiği söylenecektir.
Verdiğin yönergedeki bütün adımları uygulamama rağmen sonuç aynı kaldı.

GT720M gibi bir kartla ilk başta almış olduğunuz FPS değerleri inanılmaz. Sorunun cevabına gelirsek yazılımdan donanıma kontrol ederek devam edelim sizde yanıtlayın. Güç ayarlarınızı kontrol ettiniz mi ?
Kartım GT820M. Güç ayarlarından kastınızı anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı