MSI CX62 6QD-234XTR vs MSI GL62 6QD-079XTR

Hasan Barış

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Eski bilgisayarımın bozulması nedeniyle yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Genellikle Battlefield 3-4, CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum. Kolay bir şekilde ısınmayacak, uzun süre açık kaldığında zorlanmalar meydana gelmeyecek 2000-3000 TL arası uzun süre dayanacak bir bilgisayar arıyorum. Şu anda lise 1 deyim üniversiteye kadar ihtiyaçlarımı karşılasa benim için yeterlidir. MSI tercihim bu iki bilgisayar arasında kaldım. Tavsiyelerinizi de bekliyorum. Genellikle bilgisayarımı taşıdığım için kasa taraftarı değilim ama bu fiyata kasa toplasam uzun vadede kullanabilir miyim ve performanslı olabilir mi ? Birde bu iki cihazada SSD ekleme şansımız var mıdır ?
Fiyatta 50-100 TL arası artırmalar yapabilirim.

MSI CX62 6QD-234XTR Intel Core i5 6300HQ 2.3GHz 8GB 1TB Fiyatı

MSI GL62 6QD-079XTR Intel Core İ5 6300HQ 2.3Ghz 8GB 1TB Fiyatı

Not : Bu yaşta fazla harcama yapıp aileme yüklenmek istemiyorum bana fiyat performans açısından tavsiyelerde bulunursanız çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı