MSI Cyborg 15 A13VF-1204xtr alınır mı?

• Konuyu başlatan maana
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 2.906

maana

Femtopat
Daha fazla  
İlk defa bilgisayar alacağım için çok şey bilmiyorum ama biraz bilgim var abimde yardımcı oldu bunu düşünüyoruz sizce nasıl, veya başka önerileriniz var mıdır? 1TB'lık bakıyorum.

Hocam şimdi bana 1,2 tane belirlemem lazım bana tam bir öneri verebilir misiniz?

Tamam toparlayalım her şeyi. Performans olarak işlemci farkından dolayı Intel olan model daha iyidir.

SSD takviyesi yapacaksan bunu al.

Uygun SSD'ler

SSD takviyesi yapamam diyorsan bunu al

Tamam toparlayalım her şeyi. Performans olarak işlemci farkından dolayı Intel olan model daha iyidir.

SSD takviyesi yapacaksan bunu al.

Uygun SSD'ler

SSD takviyesi yapamam diyorsan bunu al
Oyunlardaki performansları nasıl peki

Oyunlardaki performansları nasıl peki
İntel modelin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İRX modeller ısınıyor Victus'tan tek artısı paneli onun dışında Victus daha iyi.

Intel modelin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İrx modeller ısınıyor Victus'tan tek artısı paneli onun dışında Victus daha iyi.

SSD takviyesi yapabiliyorsa ilk attığım alınabilir o zaman.

İntel modelin.

İRX modeller ısınıyor Victus'tan tek artısı paneli onun dışında Victus daha iyi.

Hocam bunun Intel modelinin linki atarmisin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı