![]()
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00FJTR R7-7435HS 12 GB 512 GB RTX4060 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00FJTR R7-7435HS 12 GB 512 GB RTX4060 15.6www.n11.com
Hocam LOQ almayı düşünmüyorum anakart sorunları çok fazlaymış bu serinin.
Alınmaz. 45W ekran kartı limitli ve tek fana sahip. Kasa kalitesi olarak kötü. Bütçeniz nedir?
12450HX işlemcili Lenovo LOQ ve Hindistan üretimli Lenovo LOQ cihazlar anakart riskiyle karşı karşıya sadece.
7435HS modellerde riskle karşı karşıya. Diğer forumlarda AMD işlemcili LOQ cihazlarda anakart sorunu yaşayan pek çok kullanıcı var. Yurt dışını saymıyorum bile.12450HX işlemcili Lenovo LOQ ve Hindistan üretimli Lenovo LOQ cihazlar anakart riskiyle karşı karşıya sadece.
7435HS modellerde riskle karşı karşıya. Diğer forumlarda AMD işlemcili LOQ cihazlarda anakart sorunu yaşayan pek çok kullanıcı var. Yurt dışını saymıyorum bile.
Peki başka hangi laptopları önerebilirsiniz?
Bunu önerebilirim. Biraz sıcak çalışan bir cihaz ama termal ped veya termal macun ile büyük oranda sıcaklıklara düşürürsün.
Bir de aynı cihaz sanırım gaming gen adlı mağazada da var sizce hangi mağazadan almak mantıklı olur. Link
Bunu önerebilirim. Biraz sıcak çalışan bir cihaz ama termal ped veya termal macun ile büyük oranda sıcaklıklara düşürürsün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.