MSI Cyborg 15 A13VF-1204XTR laptop alınır mı?

Bütçe
30K-35K
MSI sa ne sıkıntı varki
Hocam piyasanın üstünde fiyatları var. Isınma sorunları var. Galiba Cyborg modelinde de tek fan mevcut. 90-95 dereceleri görüyor. Limit koyunca da pek bir şey değişmiyor. Pulse GL76 üzerinde denendi. Cihaz 5000-5500 RPM devir çeviriyor ama hala 90-95 derece sıcaklık görüyor.

Hocam piyasanın üstünde fiyatları var. Isınma sorunları var. Galiba Cyborg modelinde de tek fan mevcut. 90-95 dereceleri görüyor. Limit koyunca da pek bir şey değişmiyor. Pulse GL76 üzerinde denendi. Cihaz 5000-5500 RPM devir çeviriyor ama hala 90-95 derece sıcaklık gö
Hemen almayın. Araştırın. Ne yapacaksınız, laptoptan beklentiniz ne? Bunları yazarsanız size daha rahat yardımcı olabilirim.
Genel olarak oyun ama günlük kullanım açısındanda önemli dizi-film felan

Genel olarak oyun ama günlük kullanım açısındanda önemli dizi-film felan
O zaman ekran renk kalitesi iyi olsun. Şahsen ben yukarıda atılan Victus modellerinden birini alacaktım. Ekran kalitesi benim için önemli olduğu için vazgeçtim. Asus TUF A15 aldım. Ryzen 5 7535HS var içinde. Günümüzde oyun ve birçok iş için yeterli. RTX 4050 ekran kartı da yetiyor. Ben 23k ya almıştım. Şu an 26k olmuş fiyatı. Linki aşağı bıraktım.

O zaman ekran renk kalitesi iyi olsun. Şahsen ben yukarıda atılan Victus modellerinden birini alacaktım. Ekran kalitesi benim için önemli olduğu için vazgeçtim. Asus TUF A15 aldım. Ryzen 5 7535HS var içinde. Günümüzde oyun ve birçok iş için yeterli. RTX 4050 ekran kartı da yetiyor. Ben 23k ya almıştım. Şu an 26k olmuş fiyatı. Linki aşağı bıraktım.
Linke ulaşamıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı