MSI almayın hocam. Victuslarada bakabilirsiniz ama onların ekranları da %45 NTSC. Sizi tatmin ederse alın derim.“Laptop“ bu fiyat aralığında linkteki laptop alınır mı? (30-35K)
MSI sa ne sıkıntı varkiMSI almayın hocam. Victuslarada bakabilirsiniz ama onların ekranları da %45 NTSC. Sizi tatmin ederse alın derim.
Bunlarda gayet iyimiş emin misiniz alıyım mıAlınmaz.
Hocam piyasanın üstünde fiyatları var. Isınma sorunları var. Galiba Cyborg modelinde de tek fan mevcut. 90-95 dereceleri görüyor. Limit koyunca da pek bir şey değişmiyor. Pulse GL76 üzerinde denendi. Cihaz 5000-5500 RPM devir çeviriyor ama hala 90-95 derece sıcaklık görüyor.MSI sa ne sıkıntı varki
MSI'ın Cyborg ve Thin modelleri Watt limitli ve tek fan soğutmalı.MSI'sa ne sıkıntı var ki?
Hemen almayın. Araştırın. Ne yapacaksınız, laptoptan beklentiniz ne? Bunları yazarsanız size daha rahat yardımcı olabilirim.MSI sa ne sıkıntı varki
Bunlarda gayet iyimiş emin misiniz alıyım mı
Hocam piyasanın üstünde fiyatları var. Isınma sorunları var. Galiba Cyborg modelinde de tek fan mevcut. 90-95 dereceleri görüyor. Limit koyunca da pek bir şey değişmiyor. Pulse GL76 üzerinde denendi. Cihaz 5000-5500 RPM devir çeviriyor ama hala 90-95 derece sıcaklık gö
Genel olarak oyun ama günlük kullanım açısındanda önemli dizi-film felanHemen almayın. Araştırın. Ne yapacaksınız, laptoptan beklentiniz ne? Bunları yazarsanız size daha rahat yardımcı olabilirim.
O zaman ekran renk kalitesi iyi olsun. Şahsen ben yukarıda atılan Victus modellerinden birini alacaktım. Ekran kalitesi benim için önemli olduğu için vazgeçtim. Asus TUF A15 aldım. Ryzen 5 7535HS var içinde. Günümüzde oyun ve birçok iş için yeterli. RTX 4050 ekran kartı da yetiyor. Ben 23k ya almıştım. Şu an 26k olmuş fiyatı. Linki aşağı bıraktım.Genel olarak oyun ama günlük kullanım açısındanda önemli dizi-film felan
Linke ulaşamıyorumO zaman ekran renk kalitesi iyi olsun. Şahsen ben yukarıda atılan Victus modellerinden birini alacaktım. Ekran kalitesi benim için önemli olduğu için vazgeçtim. Asus TUF A15 aldım. Ryzen 5 7535HS var içinde. Günümüzde oyun ve birçok iş için yeterli. RTX 4050 ekran kartı da yetiyor. Ben 23k ya almıştım. Şu an 26k olmuş fiyatı. Linki aşağı bıraktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.