MSI CYBORG 15 A13VF-892XTR laptop alınır mı?

Alcyoneus

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Linux
Meslek
Teknisyen
Bu fiyat seyrinde ilerleyen MSI v.b. laptoplar çok iyi olmuyor oyun açısından. Bence 120W v.s. bir laptop tercih edebilirsiniz.

Hocam 1 haftadır içli dışlı aynı fiyata araştırma yapıyorum ve size önerim ya bunu alın ya da i7 işlemcili versiyonu. Ama F/P olarak bu bence.
Bu laptopun cihaztv YouTube kanalında detaylı inceleme oyun testleri program testleri var bakabilirsiniz. AMD islemcili Victus'lara bakmayın panelleri güncel degil kötü durumda( çok kötü degil ama bu fiyata alınmaz brnce)

Bir de cihaz daha dün 34.999du bugün bu fiyata indi alacaksanız elinizi çabuk tutun.

Hocam 1 haftadır içli dışlı aynı fiyata araştırma yapıyorum ve size önerim ya bunu alın ya da i7 işlemcili versiyonu. Ama F/P olarak bu bence.
Bu laptopun cihaztv YouTube kanalında detaylı inceleme oyun testleri program testleri var bakabilirsiniz. AMD islemcili Victus'lara bakmayın panelleri güncel degil kötü durumda( çok kötü degil ama bu fiyata alınmaz brnce)

Bir de cihaz daha dün 34.999du bugün bu fiyata indi alacaksanız elinizi çabuk tutun.

Bunların bazı modellerine bakarken 120W olduğunu görmüştüm bir de HP'nin çok tartışılan ısınma problemi de var 12.nesil i5'li 140W 4060'lı ya da Ryzen işlemcili 140W 4060'lı bir sistemi almak daha mantıklı olmaz mı?

Hocam bir ısınma sorunu yok gibi duruyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı